TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A velencei iskolások is felköszöntötték az időseket

2019. 10. 16. 09:50 | HÍREK

Október 3-án az idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepséget Velence város is, ahol a Zöldliget Magyar-Angol és Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumot a 4.a osztály képviselte.

 

A gyerekek műsorukban verssel, tánccal köszöntötték a vendégeket, majd egy vidám jelenet is bemutatásra került a pletykás asszonyokról, hogy jókedvre derítsék a megjelent szépkorúakat. 

Bízom benne, hogy ezt a jó hangulatot sikerült magukkal vinniük az időseknek, és emlékezni fognak a műsorban elhangzott Janikovszky Éva idézetre is: 

„Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen - , hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly, meggyőződésem szerint, mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.”

Karácsonyné Kéki Andrea
tanító

Köszönjük a kedves Szülőknek a sok-sok tombolatárgy felajánlást, melyet erre az alkalomra ajánlottak fel, ezzel is emlékezetesebbé téve a meghívott vendégek napját!


fotók forrása:
Koszti András közösségi oldala
Papp Sándorné Zsóka

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE