TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos és/vagy Kárpát-medencei szintű nagy létszámú (turnusonként legalább 30 fő), legalább 3 napos (2 éjszaka) vagy azt meghaladó időtartamú, bentlakásos, Magyarországon megvalósuló, legalább egy tehetségterületet érintő, tematikus táborok támogatása. A programok célja a 10-35 év közötti hazai és határon túli magyar tehetséges fiatalok meglévő ismereteinek fejlesztése, elmélyítése, gondolkodási struktúráik fejlesztése, érzelmek, attitűdök, érdeklődések felkeltése speciális körülmények között.

Az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V.20) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetésre került "Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása" című, NTP-TÁB-20 kódjelű Pályázati kiírás tekintetében 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjúsági táborok - napközi és ottalvós szervezésben egyaránt- megtarthatók. A támogatási időszak változatlanul 2020. július 1. és 2021. június 30. közé eső időszak.

 

A pályázók köre: Magyarországon bejegyzett egyesület (ide nem értve a szakszervezetet és pártot), alapítvány,  és  közalapítvány,  melynek  létesítő  okiratában  a  célok  és/vagy  a tevékenységek között az oktatás/nevelés és/vagy a tehetséggondozás szerepel.

Pályázható összeg: min. 1 millió, max. 5 millió Ft vissza nem térítendő támogatás

A pályázat beadási határideje: 2020. június 26.

A pályázat kiírója:Emberi Erőforrások Minisztériuma


Bővebb információ: http://www.emet.gov.hu/felhivasok/felhivas148/

 

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE