TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a Cserepkából, új elemek a képzésben

2018. 09. 12. 19:07 | HÍREK

Új elemekkel bővült a pécsi Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola 9. évfolyam sportiskolai osztályának képzésprogramja.

 

Egyrészt együttműködünk a Mecsek Fitness munkatársaival, akik minden kedden és csütörtökön „core-tréninget” tartanak. Másrészt hetente egy testnevelés órán amerikai testnevelő tanár van a középiskolásokkal, aki csak angolul „instruálja” őket. Célunk, a sportoló tanulóink edzésprogramjának komplex, többirányú segítése tanórai keretek között. Továbbá az, hogy az angol nyelvet a lehető legtermészetesebb közegben is megszokják.

A „core-tréning” egy komplex mozgásformát tartalmazó edzés: fejleszti a testkontrollt, stabilitást, egyensúlyt. Az állóképességet fokozza, hajlékonyságot növeli, valamint csökkenti a sportsérülések kockázatát. Ez a testmozgás, dinamikus órákat jelent a tanulóknak, ami a testtartó mélyizmaikra fókuszál. Ezt az edzésmódot az atléták már régóta alkalmazzák, mára a leginnovatívabb fitnesz mozgásforma. Mi pedig bízunk abban, mind a tartásukon, mind az eredményeiken egyaránt látni fogjuk a „következményeket”, és egyre kevesebbszer hagyja el a szánkat a: „Húzd ki magad! mondat is…

Az angol nyelv megjelenése tanórán segíti a mozgás mellett a különféle nyelvi automatizmusok kialakítását. Hallják, megértik, és gyakorolják: az egymással való kommunikációt, a sportgyakorlatok szabályait, a társas együttlétezés dinamikáját.

Reméljük, az angol nyelv aktív használatával magabiztosabbakká válnak. Mi nekik drukkolunk!

 

 

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

21.
JAN.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

21.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról.

21.
JAN.

A Magyar Kultúra Napja- Kazinczy szépkiejtési verseny

21.
JAN.

Szülői értéekezlet, a féléves munka értékelése

21.
JAN.

Nyílt nap a leendő 1. osztályosok szüleinek

21.
JAN.

Nevelés nélküli nap Féléves értekezlet

22.
JAN.

A magyar kultúra napja

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE