TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a Cserepkából, új elemek a képzésben

2018. 09. 12. 19:07 | HÍREK

Új elemekkel bővült a pécsi Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola 9. évfolyam sportiskolai osztályának képzésprogramja.

 

Egyrészt együttműködünk a Mecsek Fitness munkatársaival, akik minden kedden és csütörtökön „core-tréninget” tartanak. Másrészt hetente egy testnevelés órán amerikai testnevelő tanár van a középiskolásokkal, aki csak angolul „instruálja” őket. Célunk, a sportoló tanulóink edzésprogramjának komplex, többirányú segítése tanórai keretek között. Továbbá az, hogy az angol nyelvet a lehető legtermészetesebb közegben is megszokják.

A „core-tréning” egy komplex mozgásformát tartalmazó edzés: fejleszti a testkontrollt, stabilitást, egyensúlyt. Az állóképességet fokozza, hajlékonyságot növeli, valamint csökkenti a sportsérülések kockázatát. Ez a testmozgás, dinamikus órákat jelent a tanulóknak, ami a testtartó mélyizmaikra fókuszál. Ezt az edzésmódot az atléták már régóta alkalmazzák, mára a leginnovatívabb fitnesz mozgásforma. Mi pedig bízunk abban, mind a tartásukon, mind az eredményeiken egyaránt látni fogjuk a „következményeket”, és egyre kevesebbszer hagyja el a szánkat a: „Húzd ki magad! mondat is…

Az angol nyelv megjelenése tanórán segíti a mozgás mellett a különféle nyelvi automatizmusok kialakítását. Hallják, megértik, és gyakorolják: az egymással való kommunikációt, a sportgyakorlatok szabályait, a társas együttlétezés dinamikáját.

Reméljük, az angol nyelv aktív használatával magabiztosabbakká válnak. Mi nekik drukkolunk!

 

 

 

 

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Anyák napja

23.
ÁPR.

Föld világnapja, virágosítás, kiskertek veteményezése

23.
ÁPR.

Tavaszi Nevelési Értekezlet

23.
ÁPR.

„A” Szülői Klub

24.
ÁPR.

Nemzetközi konferencia lebonyolítása a Corvinus Egyetemen

24.
ÁPR.

Háromnegyedéves osztálykonferenciák

24.
ÁPR.

Húsvéti ünnep Mocorgó Óvoda, Föld napja és kerékpártúra Petőfi Óvoda

24.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE