TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a Cserepkából, új elemek a képzésben

2018. 09. 12. 19:07 | HÍREK

Új elemekkel bővült a pécsi Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola 9. évfolyam sportiskolai osztályának képzésprogramja.

 

Egyrészt együttműködünk a Mecsek Fitness munkatársaival, akik minden kedden és csütörtökön „core-tréninget” tartanak. Másrészt hetente egy testnevelés órán amerikai testnevelő tanár van a középiskolásokkal, aki csak angolul „instruálja” őket. Célunk, a sportoló tanulóink edzésprogramjának komplex, többirányú segítése tanórai keretek között. Továbbá az, hogy az angol nyelvet a lehető legtermészetesebb közegben is megszokják.

A „core-tréning” egy komplex mozgásformát tartalmazó edzés: fejleszti a testkontrollt, stabilitást, egyensúlyt. Az állóképességet fokozza, hajlékonyságot növeli, valamint csökkenti a sportsérülések kockázatát. Ez a testmozgás, dinamikus órákat jelent a tanulóknak, ami a testtartó mélyizmaikra fókuszál. Ezt az edzésmódot az atléták már régóta alkalmazzák, mára a leginnovatívabb fitnesz mozgásforma. Mi pedig bízunk abban, mind a tartásukon, mind az eredményeiken egyaránt látni fogjuk a „következményeket”, és egyre kevesebbszer hagyja el a szánkat a: „Húzd ki magad! mondat is…

Az angol nyelv megjelenése tanórán segíti a mozgás mellett a különféle nyelvi automatizmusok kialakítását. Hallják, megértik, és gyakorolják: az egymással való kommunikációt, a sportgyakorlatok szabályait, a társas együttlétezés dinamikáját.

Reméljük, az angol nyelv aktív használatával magabiztosabbakká válnak. Mi nekik drukkolunk!

 

 

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megoldjuk értekezlet

21.
NOV.

Pályaválasztási szülői értekezlet

21.
NOV.

SzMK ülés

21.
NOV.

Móricz-kupa Kispályás Labdarúgó Torna (Fehérgyarmat)

21.
NOV.

Vers-és prózamondó verseny (alsó)

21.
NOV.

Klimo György könyvtárhasználati verseny

21.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE