TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos értekezlet volt Tégláson

2015. 10. 01. 11:56 | HÍREK

2015. szeptember 29-én a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában került megrendezésre a baptista fenntartású iskolák igazgatóinak országos értekezlete.

Az értekezleten a résztvevők számára Szilágyiné Bodnár Erzsébet igazgató asszony bemutatta a téglási iskola szakmai munkáját, majd a tervezett országos versenyek egyeztetésére került sor. A művészeti iskolák képviselői külön teremben tanácskoztak, létrehozták a művészeti szakmai munkaközösséget és egyeztettek a közös programokról, az aktuális szakmai kérdésekről.

A közösen elfogyasztott ebéd után Czibere Béla polgármester úr bemutatta a település legrégebbi épületét, a Degenfeld-Schonburg kastélyt. A délutáni órákban az igazgatók részére Ribáné Horváth Enikő nyújtott tájékoztatást az intézményi önértékelésről és a szaktanácsadói rendszer működéséről.

A találkozó végén valamennyi igazgató adománycsomagot vehetett át a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy képviselőjétől az intézményekben tanuló rászoruló gyerekek számára.

Hasznos napot töltöttünk együtt! 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi érettségi időszak – egyéb tantárgyak

26.
OKT.

Hálaadás

26.
OKT.

Őszi szünet

26.
OKT.

Őszi nevelési értekezlet

26.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE