TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

„Isten küldte földre fiát”

2017. 12. 24. 16:42 | HÍREK

Alig intett búcsút a nagyszakállú Télapó, nyomában itt toporog a dermesztő hidegben a melegséget, békességet, szeretetet árasztó Karácsony. A csillogó fény, mely világosságot és megbékélést hoz az emberi szívekbe. A hívő ember számára az emberiség legnagyobb ajándéka a Megváltó Jézus, kinek eljövetelére várunk. Ünnep ám ez, nagy ünnep minden család számára. 


A Kótaji István Király Baptista Általános Iskola 3. osztályos tanulói lázas izgalommal és lelkesedéssel készültek a csaknem 2000 éves történet felidézésére. Tehetséges gyerekeink karácsonyi műsorukkal a negyedik gyertya meggyújtása előtt reményt csepegtettek szívünkbe. Az előadás több helyszínen is megörvendeztette a közönséget. A legnagyobb sikert a már évek óta megrendezésre kerülő Mindenki karácsonya aratta, ahol községünk apraja-nagyja részese lehetett a karácsonyi csodának, a születés misztériumának. A csodás jelmezekbe öltözött hópihék, a betlehemes játék szereplői, a nagyszerű koreográfia, s nem utolsó sorban a lebilincselő látvány elvarázsolta a jelenlévőket. Az előadás méltó lezárása lett a 2017-es esztendőnek. A gyerekek lelkes igyekezete, a pedagógusok áldozatos munkája meghozta a várt sikert, hisz a nagyérdemű vastapssal köszönte meg az előadásukat. 

Míg a színpadon egymást váltották a szereplő gyerekek, az iskola udvarán ropogott – pattogott a tábortűz, melynek fényénél minden emlékező gyertyát, mécsest gyújthatott elhunyt szeretteiért. A meghitt hangulatot karácsonyi dallamok tették színesebbé. A fahéjas forralt bor, a sült tök és lapcsánka fűszeres illata szállt a levegőben. Ez a felejthetetlen este kiváló alkalmat adott a közös beszélgetésekre, a meghitt együttlétre, az emlékezésre.

 

                                                                                                            Az alsós munkaközösség


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

SzakmaSztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.

Bécs, Adventi iskolai kirándulás

01.
DEC.

Félévi zenei vizsgakoncertek

01.
DEC.

Részvétel a Cipősdoboz akcióban

01.
DEC.

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

Megemlékezés Vörösmarty Mihályról

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE