TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

„Lebilincselő” pályaválasztás

2019. 10. 24. 12:30 | HÍREK

Idén, 2019. október 9-11. között a debreceni FŐNIX csarnok adott otthont a „Szelet a vitorlába” pályaválasztási napoknak.

Évről-évre mi is kipakolunk, standot díszítünk, érdekes feladatokkal készülünk. A szórólapozáson kívül háromféle totóval, „Maradj talpon” feladványokkal, kábelkészítéssel, kódfejtéssel vártuk a nyolcadikosokat, tanáraikat, szüleiket. Rendészet és közszolgálati osztályunk tanulói bemutatták az önvédelmi eszközöket, de meg is bilincselték az erre járó önként jelentkezőket.

Első nap reggel 8:00-kor megkezdődtek az előkészületek. Volt, aki lufit fújt, volt, aki a programokat készítette elő, és volt, aki a szórólapozásra készült. 10:00-kor kezdetét vette a megnyitó. Gyerekek százai indultak meg, hogy megtalálják a maguknak való iskolát. A standunknál lehetett „Maradj talpon”-ozni, totózni – azon belül volt történelmi és magyar totó, valamint agytorna is –, UTP kábelt készíteni, számítógép-alkatrészeket összerakni, és végül, de nem utolsó sorban a rendészetisekkel a fegyvereket is ki lehetett próbálni, és az újraélesztést gyakorolni. Aki szorgalmasan „dolgozott”, helyesen válaszolt a kérdésekre, és jól megoldotta a feladatokat, kaphatott cukrot, nyalókát vagy lufit. Természetesen egy jó élményt és tapasztalatot is!

Bereczki Anna, Szeifert Bence 10. A

EURO Baptista Gimnázium, Debrecen

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

19.
JAN.

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE