TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Karácsonyi áhitat a VIK-ben

2017. 01. 06. 10:41 | HÍREK

A Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskolában 2016. december 20-án két alkalommal is hallhattak a diákok a karácsonyról.

Bacsó Benjámin iskolalelkész szervezte meg a 40 perces zenés áhítatokat. Steiner József, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatója osztotta meg hitének legfontosabb okait a jelenlévőkkel, hangsúlyozva, hogy az ünnep igazi oka maga Jézus Krisztus. Közben Pollák András énekekkel és zenével hangolta a gondolatokat az ünnepre. Kökény István igazgató ünnepi beszédében kitért a család fontosságára és elmondta, a család nélkül nem lennénk ott, ahol most vagyunk. Paróczi Levente és Hamvas Csenge, akik a baptista bibliaismereti versenyen ezüstérmet nyertek, szintén az ünnepség keretében kapták meg elismerő okleveleiket.

Végül Bacsó Benjámin az ünnepi áhítat zárásaként áldott ünnepet kívánt mindenkinek, majd kifejtette, áldottnak lenni azt jelenti, hogy testileg-lelkileg jól vagyunk, hát legyen ilyen az ünnepünk.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára, közvetlenül a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézménybe.

04.
DEC.

Mikulás ünnepség (osztálykeretben)

04.
DEC.

„Szöveg fürkész”- szövegértési verseny (felső tagozat, 3. forduló)

04.
DEC.

Mikulás napi ünnepély, tanári színdarab, Mikulásfutás

04.
DEC.

A kiválasztott tanulók DIFER mérésének elvégzése

04.
DEC.

Jelentkezés központi felvételire (8. évfolyam)

04.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE