TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

100 kg ruhaadomány, avagy a kapcsolat fontosságáról

2021. 02. 16. 12:50 | HÍREK

„Az ajándék a kapcsolatépítés legalapvetőbb kelléke, a szándék kifejezésének egyfajta "nyelvezete"…” – írja Jü Hua kínai író.

 Az emberi érintkezések, a kapcsolódás – a vírushelyzet okán kiváltképp - kulcsfontosságú szerepet játszik életünkben. Minden gesztus, valamennyi törődő odafordulás felértékelődik, már-már menedéket nyújt.

Egy ilyen gesztus volt számunkra a Baptista Szeretetszolgálat adománya, mely mosolyt, elégedettséget csalt közösségünk valamennyi tagjának arcára.

Közel 100 kg Lidl Magyarország által felajánlott adománnyal lett intézményünk gazdagabb február 5-én, melyből iskolánk minden tanulója részesült. Néhány pillanatra intézményünk Mikulásgyárrá változott, ahonnan a gyerekek teli szatyrokkal, táskákkal, örömmel a szívükben mentek haza. Elmondható, hogy ez a nap Ünnep volt.

Köszönjük a Baptista Szeretetszolgálat és a Lidl Magyarország támogatását, hálásak vagyunk a gyönyörű, új gyermekruhákért, a törődésért, a kapcsolódásainkért, egymásért, a „szándékért”.

- Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szóbeli meghallgatások az általános felvételi eljárás keretében

03.
MÁRC.

Házi angol csapatverseny

03.
MÁRC.

Istentisztelet

04.
MÁRC.

Tavaszi Ovigaléria megnyitó

05.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE