X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

2021. május 28-án tartottuk a DÖK napot a Sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskolában. Ez a nap azért is volt különleges, mert az idei tanévben kevés lehetőségünk adódott a tanórán kívüli foglalkozásokra. A teljes délelőttöt átölelő programok lebonyolításában a Diákönkormányzat tagjai is részt vettek. Lelkesen készültek a feladatok irányítására, ahol az alsó és felső tagozatos tanulók párhuzamosan vettek részt.

A tornacsarnokban előbb az alsó tagozatos diákok mérhették össze ügyességüket a közismert Exatlon műsor alapján kialakított pályákon. Eközben a felső tagozatosok az iskola épületében négy állomáson nyolc feladatban próbálhatták ki tudásukat, mint pl. magvak külön válogatása, puzzle, ping-ponglabda dobása pohárba, tésztafűzés, ügyességi pálya. A tízóraira kapott sajtos tejfölös lángosok után a két tagozat helyszínt cserélt. A délelőtt gyorsan elszállt, a diákok és tanáraik is jó élményekkel térhettek haza.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE