X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Cserepka Iskola az eTwinning partnerintézménye lett

2021. 06. 15. 14:56 | HÍREK

Örömmel adjuk hírül, hogy a Cserepka Iskola az eTwinning – európai iskolák közössége elnevezésű Erasmus+ program keretében végrehajtott projektjeivel elnyerte a Nemzeti Minősített eTwinning címet.

A szakmai értékelésnél (az Oktatási Hivatal Pedagógiai – szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztálya) figyelembe vette a pedagógiai innovációt, a tantárgyi integrációt, a tudásmegosztás eszközeit, valamint a partnerintézmények közötti kommunikációt, és a digitális kompetenciafejlesztés eszközeit is. A „ Different Breed – the same love”, és a „Let’s learn and play! Let’s have fun!” című projektek, (amelyeket Tóthné Farkas Andrea koordinált és vezetett, illetve Venturini Renáta támogatott a különböző évfolyamokon) az értékelési kritériumoknak kiválóan megfelelt. E szakmai elismerésre, kollégáink munkájára, diákjaink együttműködésére hihetetlenül büszkék vagyunk, és hasonló lendületet kívánunk a következő tanévre.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE