TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde jótékonysági előadása

2019. 04. 25. 18:09 | HÍREK

A seregélyesi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde áprilisban a hagyományokhoz hűen jótékonysági előadást rendezett a község Művelődési Házában.

 

A gyerekek és az óvónénik sokat készültek, hogy bemutathassák műsorukat. Nagyon örültünk, hogy rengetegen ellátogattak rendezvényünkre, ezen a szép tavaszi délutánon. A legkisebb fellépők a Pillangó csoport tagjai voltak, akik Tavaszköszöntő népi játékot adtak elő. A középsős Tulipán csoportosok színes, vidám tavaszi jelenettel készültek. A Katica csoportosok nagyszerű vásáros jelenet mutattak be, utánuk következett a Süni Tehetségműhely előadása. A címe Stúdió varieté volt, amely látványos és szórakoztató cirkuszi előadást takart.

Ezután következett a Gyöngyvirág nagycsoport produkciója. Vidám mesejelenetet adtak elő, Brémai muzsikusok címmel. Végül a Néptánc Tehetségműhely óvónőkkel és dajka nénikkel kiegészült csapata fergeteges énekkel és Rábaközi játékfűzéssel zárta a délutánt.

A közönség a fellépőket hatalmas tapssal jutalmazta.

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a jelenlévők támogatták az óvodánkat. A befolyt szép összeg gyermekeink javát fogja szolgálni.

 

 

Kosaras  Istvánné                                                                                                          intézményvezető

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

19.
JAN.

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE