TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A kéz ügyességének művészete

2017. 07. 06. 12:31 | HÍREK

Az ARCONIC Köfém Kft. alapítványa támogatta azt a programot, amely a kézművesség hagyományainak jegyében méltó és értékes időtöltéssel ajándékozta meg a fiatalokat minap a településen.

Június 3-tól egy héten át angol nyelvű bibliai tábor helyszíne a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskola, ahol idén már ötödik éve tölthetnek néhány nyári napot az angol nyelv gyakorlásával, tanulásával az erre vállalkozó diákok. Idén ötvennyolcan jelentkeztek a programokra, velük tizenhárom amerikai önkéntes foglalkozik, akik az Egyesült Államok Texas államából érkeztek a Fejér megyei községbe. Ők keresztény értékrend szerint ajándékoznak többnyire játékos, szórakoztató keretek között fontos, a jövő számára hasznosítható tudást a fiataloknak. De érkezett velük hét olyan amerikai misszionárius is, akik a településlányait, asszonyait várták délutánonként egy kis beszélgetésre, életviteli tanácsadásra: minden nap jócskán akadtak olyanok, akik éltek a lehetőséggel.

A szerda a kézművesség jegyében telt. Az ARCONIC Köfém Kft. önkéntes programjának támogatásával szervezett egy olyan délutánt a Sárosdi Kézműves Egyesület, amely a már csaknem elfeledett foglalkozások mesterfogásainak felidézésére csábította a szünidőt töltő fiatalokat. Takács Istvánné, az egyesület elnöke elmondta: az alkalomhoz az általános iskola nyári angol nyelvű táborát választották, így alakítva ki jó együttműködést az intézménnyel és a támogatóval. Aki akart, szőhetett, önthetett ólomkatonát, mások ékszereket készítettek az idősebb mesterek útmutatása mellett.            

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályokról értékelések, beszámolók megküldése az Igazgatónak és az Igazgatóhelyettesnek e-mailben

30.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

30.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet

31.
JAN.

Félévi értesítők kiadása

31.
JAN.

Iskolai Farsang

31.
JAN.

Félévi értesítők kiosztása, 40 perces órák, iskolagyűlés4-5 óra közé beékelve

31.
JAN.

A félévi tanulmányi értesítő kiküldésének határideje

31.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE