TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A kisújszállási művészeti iskola nyári tábora

2018. 08. 01. 12:55 | HÍREK

A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola ezen a nyáron ötödik alkalommal rendezte meg művészeti táborát. A 2018. június 25-29-ig tartó programban a képzőművészet és a zeneművészet ág növendékeinek biztosítottunk tartalmas időtöltést. A gyerekek egyéni és csoportos zenei órákon, valamint képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

A művészeti iskola pedagógusai olyan ismeretszerzési lehetőségeket kínáltak növendékeinknek, amelyek túlmutatnak az előírt tananyag keretein. Diákjaink hangszeres repertoárját – különböző zenei stílusokon keresztül – új pedagógiai módszerek bevonásával bővítették kollégáink. A képzőművészet tanszak programjában kiemelkedő szerepet töltött be a megszokott tanrendtől eltérő ismeretanyag átadása, valamint ebben a különleges légkörben való alkotás lehetőségének biztosítása.

Közös programokat is terveztünk, mint például népdaléneklés, filmnézés, különböző kreatív képességeket fejlesztő foglalkozások. Szabad programként a gyerekek a Nagykun Klub udvarán változatos sport és közösségi tevékenységeket folytathattak.

Fontosnak tartjuk, hogy a tábor résztvevői ne csak a saját érdeklődési területükön tevékenykedjenek, hanem legyenek befogadók, nyitottak az új dolgok, más művészeti ágak iránt.

2018. június 29-én került sor a táborzáró rendezvényre, melynek helyszíne a város központjában található Zenepavilon volt. A gyerekek itt bemutathatták, hogy egész héten milyen zenei produkciókat, valamint képzőművészeti alkotásokat hoztak létre.

Előretekintve az elkövetkezendő évekre, a nyári tábor lehetőségét minden év júniusában szeretnénk biztosítani iskolánk tanulói számára.

A támogatásáért köszönetet mondunk a Baptista Szeretetszolgálatnak, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a Kisújszállási Baptista Gyülekezetnek.

 

 

Széplaki Edit

igazgató

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

SzakmaSztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.

Bécs, Adventi iskolai kirándulás

01.
DEC.

Félévi zenei vizsgakoncertek

01.
DEC.

Részvétel a Cipősdoboz akcióban

01.
DEC.

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

Megemlékezés Vörösmarty Mihályról

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE