TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A VIK sikerrel pályázott az Erasmus+ programra

2015. 05. 27. 10:28 | HÍREK

 

A VIK Középiskola 1999 óta vesz részt a Tempus Közalapítvány Leonardo da Vinci mobilitási pályázataiban. 32 vendéglátás és idegenforgalom, valamint 15 fodrászképzésben résztvevő diákunknak volt lehetősége a 2013/2015-ös időszakban arra, hogy megtapasztalja, milyen külföldön dolgozni, illetve arra, hogy megismerjék a célországok kultúráját, gasztronómiáját, mindennapi életét.

 

A 2015/2017-es időszakra benyújtott Erasmus+ pályázatunkban 48 résztvevő számára igényeltünk helyeket 13 partnerintézménynél. Az Erasmus+ program legfontosabb célja, hogy a szakképzést, a szakmatanulást és a szakmai tudás bővítését segítse a középiskolás fiatalok körében. A program segítségével a diákok nyelvtudása is jelentős mértékben fejlődik.

 

Hatalmas siker a VIK Középiskola számára, hogy a 104 támogatott projekttel rendelkező intézmények közé kerültünk, a pályázatunkat a kiíró támogatta, sőt az összes nyertes pályázat közül az elnyert összeg tekintetében a 2. helyen végeztünk. A következő három félévben 43 tehetséges diákunk utazhat külföldre szakmát és nyelvet tanulni, a következő országok egyikébe: Anglia, Belgium, Finnország, Franciaország, Izland, Lettország, Németország, Norvégia, Olaszország, Spanyolország, Svédország és Törökország.


További nyertes - szintén a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő -  pályázó intézmény a vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola, illetve a budapesti BKF Szakközépiskola. A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola és Szakiskola tartaléklistára került.


 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Informatika írésbeli érettségi vizsga

28.
OKT.

Sukoró - Vadmadárkórház látogatása (nagycsoportosoknak)

28.
OKT.

Szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenység – szakmai vizsga

29.
OKT.

Felvételi tájékoztató

30.
OKT.

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE