TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Addetur, a szuperhősképző

2019. 05. 22. 16:53 | HÍREK

Addetur, a szuperhősképző film elérhető ide kattintva!

Az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola 25 éves fennállásának alkalmából tartott ünnepélyes rendezvényt, melynek fővédnöke Herczeg Anita Asszony, a Köztársasági Elnök Felesége volt, 2019. május 2-án tartottuk az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az eseményen került sor az Addetur, a szuperhősképző című, intézményünkről készült film bemutatására, valamint az évforduló alkalmából, diákjaink körében meghirdetett irodalmi pályázat nyerteseinek díjazására.

A rendezvényen beszédet mondott Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony, valamint dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója. Kitüntetés, hogy a konduktív pedagógia értékeinek közvetítéséért iskolánk díszoklevelet kapott a Pető Intézettől, melyet Feketéné dr. Szabó Éva, a Semmelweis Egyetem Pető András Kar általános dékánhelyettese, Konduktív Pedagógiai Központ igazgatója adott át.

Huszonöt éven keresztül formálódtunk, alakultunk, igazodtunk, s váltunk mára olyan iskolává, melyről talán nem szerénytelenség azt állítani: egyedülálló Magyarországon. Olyan integrált és inkluzív oktatási – nevelési modellt valósítottunk meg, amelyben minden gyereknek helye van, ahol mindannyiuk befogadó és elfogadó környezetben tanulhat, ahol minden diák azt a segítséget, azt a támogatást kapja meg, melyre szüksége van függetlenül attól, milyennek született!

A jubileum alkalmából készült dokumentumfilm médiaszakköröseink közreműködésével, a Nemzeti Tehetség Program, valamint az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg. Célunk, s talán nem túlzás azt mondani, missziónk az volt, hogy bemutassuk azt a nevelés-oktatási modellt, melyet sikeresen megvalósítottunk iskolánkban.

Az Addetur, a szuperhősképző alkotói:

  • Rendező: Vizi Mária
  • Vágó: Hargittai László
  • Hangmérnök – technikus: Péchy Tamás
  • Operatőr: Szepesi Gábor
  • Asszisztensek: Bogdán István, Buliczka Gergő, Szalay Kornél, Tyeklár Viktor

Diákjaink irodalmi alkotásait szakmai zsűri bírálta el, melynek elnöke Tóth Krisztina, József Attila-díjas, a Magyar Köztársaság Babérkoszorú díjával kitüntetett író-költő volt.

A vers kategória díjazottjai:

A próza kategória díjazottjai:

A rendezvény műsorvezetői Rónai Boglárka és Stark Gábor (intézményünk történelem-, illetve rajztanárai voltak).

Köszönjük mindenkinek, aki eljött rendezvényünkre, és velünk ünnepelt!

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE