TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Angol nyelvből és matekból kiváló!

2018. 05. 07. 10:06 | HÍREK

A kisújszállási Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégium diákja a közelmúltban remek eredményeket ért el.


Ozsváth Szabolcs 7.a osztályos tanuló számára ez a tanév hozta el azokat a lehetőségeket, amelyekben megmutathatta kiemelkedő angol tudását. Négy versenyre neveztünk, három továbbjutásos országos szintű volt, egy pedig megyei. Ez utóbbit Tiszaföldvár rendezi minden évben, az idén Szabi első helyezett lett a hetedikesek között.

Az Országos Angol Nyelvi Versenyre csak a 7-8 évfolyam nevezhet, innen a korcsoportjából megyei elsőként meghívták az országos döntőbe, amely május 19-én lesz Békéscsabán. Részt vett a Tudásbajnokságban is, ennek első része levelezős, az első félévre arany minősítést kapott. Megyei döntőbe jutott, ahol második lett.

   Januárban úgy gondoltuk, hogy a BME-hez tartozó LANGWEST Nyelvi Központ Országos Tehetségkutató Tanulmányi Versenyén is elindul. Itt kategóriát lehetett választani.  Mi a 4.-re gondoltunk, mivel ennek a végén siker esetén szóbeli középfokú nyelvvizsga bizonyítványt kapnak. Az írásbeli után 10 versenyzőt hívtak a döntőbe. Szabi a 2. helyen jutott tovább – még egyszer megemlítem hetedik osztályos tanulóként- 120 versenyzőből, középiskolások között. Ezt a helyezést a magnóhallgatás és a szóbeli forduló után is megtartotta, úgyhogy egy országos 2. hellyel és szóbeli középfokú nyelvvizsgával zárta ezt a kemény megmérettetést.

Az angol mellett matematikából is több versenyen indult. A Kalmár László Matematika Versenyen megyei 1. helyezett lett. Az Alapműveleti Matematika Verseny körzeti fordulóján 4. helyezett. A Tudásbajnokságon matematikából is indult, az első levelezős félévre arany minősítést kapott, a megyei döntőről 3. helyezést hozott.

A Szegő Gábor Matematika Versenyen megyei döntőbe jutott, majd még részt vesz a téglási versenyen és a Medve Matekon is.

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tökfaragó verseny

25.
NOV.

Idegen nyelvi fordítóverseny

25.
NOV.

Hálaadási Ünnep

26.
NOV.

Projektnap/Hálaadás

26.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE