X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bibliaismereti verseny az István Király Baptista Általános Iskolában

2021. 06. 09. 09:06 | HÍREK

„ Bölccsé teszlek és megtanítalak, melyik úton kell járnod.”

/Zsoltárok 32:8/

 

Iskolánkban már hagyomány az Országos Bibliaismereti Verseny szervezése. Fő célkitűzésünk, hogy tanulóink jobban megismerjék az egyháztörténelem kiemelkedő egyéniségeinek példaértékű életét, s ezáltal is közelebb juthassanak Jézus tanításaihoz. 

Az elmúlt tanévben a világjárvány a döntő megszervezése előtt egy héttel vágta ketté törekvéseinket. Nem adtuk fel! Ebben az évben a verseny megszervezését a járványügyi helyzettől tettük függővé. Az elmúlt évek lendületével láttunk hozzá a feladatok összeállításához és készítettük el a versenykiírást. A VI. Országos Baptista Bibliaismereti Versenyen 12 iskola 66 csapatának 264 tanulója mérte össze tudását. 

A versenyzők ebben a tanévben is a mai kornak megfelelő szintű izgalmas, szórakoztató, sokoldalú feladatokon keresztül bizonyíthatták rátermettségüket a Biblia ismeretével kapcsolatban.

Három levelezős forduló után összesítettük az eredményeket. A hitoktatók lelkiismeretes munkájának köszönhetően alaposan felkészült versenyző csapatokkal találkoztunk. Június 1-én eredményt hirdettünk és postáztuk a csapatok jutalmait.

Bízva abban, hogy a jövő tanévben a hagyományok szerint tarthatjuk meg a versenyt, kívánunk minden résztvevőnek jó egészséget, kellemes nyári feltöltődést.

 

Az István Király Baptista Általános Iskola

vezetősége

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE