TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Blogolj velünk!

2017. 11. 22. 10:13 | HÍREK

A Kovács Pál Baptista Gimnázium immár harmadik éve hirdeti meg blogíró versenyét 9- 13. évfolyamos sportoló diákoknak.

 

 Hogyan egyeztethető össze sport és tanulás? Sportolóként mi jelenti a valódi sikert, hogyan lehet kezelni a kudarcokat? Miben segít fejlődni egy-egy sportág?

A verseny célja a tehetséggondozás keretein belül a 9-13. évfolyamos élsportolók nyelvi és intraperszonális tehetségterületének azonosítása, támogatása, különös figyelmet fordítva a reflexív íráskészség fejlesztésére a blog, mint az online világban megnyilvánuló önkifejezési forma sajátosságai által.

A verseny kiemelt célja továbbá a sportolói élmények és tapasztalatok megosztása általi ösztönzés a sporttal ismerkedőknek, a fiatalabb korosztályoknak.

A versenyben való részvételhez 10 bejegyzés publikálása szükséges 2018. április 29-ig. A blogolók minden hónapban megmérettetnek az olvasók szavazatai által is.

A szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján 2018. júniusában veheti át díjait az első három helyezett blogíró. (1. helyezett: laptop, 2. helyezett: iphone, 3. helyezett: tablet.)

Miért érdemes csatlakozni?

„Összességében nagyon sokat tanultam, elsősorban önmagamról.  Ahogy leírtam, kitisztultak a gondolataim. Valahogy minden egyszerűbb lett. Most már tudom, hogy képes vagyok megcsinálni. Köszönöm, hogy itt lehettem…” Juhász Adél (2016. évi verseny első helyezettje)

„Így visszagondolva nagyon örülök, hogy belevágtam. Az írásaim által új embereket ismertem meg, az iskolában is valahogy nyitottabb vagyok a többiekkel. A versenytársaim írásaiból erőt meríthettem, én is sok új információval lettem gazdagabb.” Haffner Hanna

„Itt a búcsú ideje kedves kicsi blogocskám. Köszönöm a sok lehetőséget, a pillanatnyi népszerűséget, köszönöm, hogy mindig elmondhattam neked az őszintét. Életem legszebb versenye ez volt.” Demkó Dóra (2017. évi verseny első helyezettje)

„Az elmúlt hetekben nagyon élveztem ezt a versenyt/tanulási folyamatot. Ez idő alatt  megtanultam, hogyan működik ez az egész blogger élet. Előtte fogalmam sem volt, mit és hogyan kéne írni, hogyan kell kinéznie egy ilyen blognak. Csak az ismerőseim / iskolatársaim / hírességek blogjait követtem néha-néha. Már ott megtetszett ez a dolog, csak nem volt elég bátorságom ahhoz, hogy egy saját blogot indítsak, mert gondoltam úgysem kíváncsi rám senki, akkor minek??  De ez megváltozott a verseny során.” Fekete Fanni

A verseny honlapja: www.blogolj.hu

Blogolj velünk!

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

SzakmaSztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.

Bécs, Adventi iskolai kirándulás

01.
DEC.

Félévi zenei vizsgakoncertek

01.
DEC.

Részvétel a Cipősdoboz akcióban

01.
DEC.

Cipősdoboz akció

01.
DEC.

Megemlékezés Vörösmarty Mihályról

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE