TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Családinap az egészség jegyében

2015. 05. 21. 09:21 | HÍREK

2015. május 16-án nagyszabású rendezvénynek adott otthont iskolánk. Az évek óta hagyományos családi napot egészségnappal egészítettük ki. Több helyszínen zajlottak az események, mindenki választhatott érdeklődésének megfelelően. A nagyszínpadon küzdő-és önvédelmi sportokkal, zumba és táncbemutatóval ismerkedhettek a résztvevők.

 

 

A nap folyamán változatos programokat kínáltunk kicsiknek, nagyoknak egyaránt: arcfestés, kézműves foglalkozás, ugráló csacsi, lovas kocsikázás, lufi hajtogatás. A felnőttek előadásokon tanácsokat kaptak, hogyan maradhatnak egészségesek, mit kell tenniük ennek érdekében. Az előadók a test és a lélek harmóniájára, Steiner József missziós lelkész pedig a hit és egészség kapcsolatára hívta fel az érdeklődők figyelmét.

 

Az idén is lehetőség nyílt arra, hogy véradáson segítsünk embertársaikon. Az egészségi állapotuk iránt érdeklődők egész nap ingyenes szűrővizsgálaton vehettek részt. Aki nyitott az új dolgokra egészséges és finom ételeket kóstolhatott, ismerhetett meg.

 

Ez alatt a szorgos kezek elkészítették a bográcsokban az ebédet, amit jóízűen fogyasztott el gyermek, szülő, nevelő együtt, s közben kötetlen, jó hangulatú beszélgetések zajlottak. Népes tömeg várta a színpadon fellépő sztárvendégeket. A 4 For Dance produkciója méltó zárása volt ennek a napnak!

 

A rengeteg előkészület, szervezés és fáradozás meghozta gyümölcsét, hiszen a vendégek elégedetten, jókedvűen tértek haza!

 

Az iskola nevelőtestülete

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE