TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Egy tonnányi szeretet a Kölcseyből!

2018. 10. 31. 11:51 | HÍREK

Az Állatok világnapja alkalmából rendezett hagyományos kutyatápgyűjtő akció során idén egy hónap alatt több mint egy tonna eledelt sikerült gyűjtenie aBaptista Szeretetszolgálat EJSZ törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolájának. Egészen pontosan 1 tonna 221 kg 523 grammot, mellyel a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány árva kis lakóit támogatták.

Ennek a hatalmas mennyiségnek az elérését segítette az Árvai Húsműhely Kft. nagylelkű felajánlása: 500 kg fagyasztott húsos csonttal támogatták kezdeményezésünket! Hálásak vagyunk érte! Állatbarát diákjaink támogató szüleikkel együtt összesen 721 kg 523 g száraz eledelt, konzervet, illetve szalámit gyűjtöttek, melyet ezúton szeretnénk megköszönni! Az adomány átadására október 19-én került sor a menhely területén. A kiszállításról iskolánk igazgatója, diákjaink és jómagam, illetve Kánya Kármen és Bussay Gábor lelkes önkéntes segítőink gondoskodtak, köszönjük munkájukat! 2014 óta minden év októberében megszervezzük az adománygyűjtést, a mennyiség évről évre nő, duplázódik! Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetünk a menhely kutyusainak, támogathatjuk az ott önkéntesként dolgozók kitartó munkáját! A gyűjtést minden évben osztályok közötti verseny keretében szervezzük, amelyben idén az 1. b osztály végzett az első helyen: 623 kg 830 g állateledel gyűjtésével. Büszkén vehették át a „Leglelkesebb kutyabarát osztály” címmel járó „Vándorkutyát”, illetve a hatalmas csokoládétortát. A Baptista Szeretetszolgálat iskolájaként egyik alapfeladatunk a gyerekek érzékenyítése a különböző karitász tevékenységek iránt. Legyen szó akár rászoruló állatokról, Cipősdoboz akciónkban rászoruló gyerekekről, nagyon fontosnak tartjuk, hogy diákjaink megtapasztalják az adakozás, a segítés örömét.

Kocsisné Takács Éva

szociálpedagógus

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Anyák napja

23.
ÁPR.

Föld világnapja, virágosítás, kiskertek veteményezése

23.
ÁPR.

Tavaszi Nevelési Értekezlet

23.
ÁPR.

„A” Szülői Klub

24.
ÁPR.

Nemzetközi konferencia lebonyolítása a Corvinus Egyetemen

24.
ÁPR.

Háromnegyedéves osztálykonferenciák

24.
ÁPR.

Húsvéti ünnep Mocorgó Óvoda, Föld napja és kerékpártúra Petőfi Óvoda

24.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE