TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Erős a Cserepka Iskola a sport és a tudományok területén

2019. 05. 14. 12:02 | HÍREK

Remek hétvégét zártak tanulóink a pécsi Cserepka Iskolában. A májusi hónap az országos versenyekről, az azokra való felkészülésről, a döntő megmérettetésekről szól.

Ilyenkor derül ki, hogy a céltudatos felkészülések, az állóképességet formáló, kitartó edzések és a motiváló beszélgetések vajon sikerekhez, mérhető eredményekhez vezetnek-e. Örömmel számolunk be arról a két szenzációs eredményről, amelyet ezen a hétvégén értek el tanulóink.

Kiemelkedő kézilabdásunk, Vincze Patrik (6. a osztályos diákunk) a Herman Ottó Országos Természettudományi Versenyen második helyezést ért el. Ezt az országos versenyt minden évben Herman Ottó emlékére rendezik a 3., 4., 5. és a 6. osztályos tanulók részére. Témája biológiai, földrajzi és természettudományos ismereteket ölel fel. Idén 116 hatodik évfolyamos diák mérte össze tudását, ahol Patrik ilyen kiválóan teljesített.

Második hatalmas siker: aranyérmes lett a Rátgéber Akadémia Kadett Fiúcsapata Sopronban a  Nemzeti Fiú Kadett Országos Döntőn, ahol a győztes csapatban három kilencedik évfolyamos tanulónk is játszott. A Bánfi Balázs, Kazy Balázs, Meszlényi Róbert alkotta trió végig összeszedetten szerepelt: fantasztikus összhangban, igazi csapatmunkával, az egész döntő alatt egymásért küzdve. Csák Magdolna, a Rátgéber Akadémia sportigazgatója és szakmai igazgatóhelyettese így nyilatkozott iskolánknak a soproni győzelem után: „A Rátgéber Kosárlabda Akadémia életében csodálatos eredmény született a hétvégén: megszereztük akadémiánk első bajnoki aranyérmét! Bajnokcsapatunk, a Fiú Kadett korosztályában Sopronban a 4 napos országos döntőn 5 mérkőzés után lett 2019 bajnoka és Magyarország legjobb csapata az U16-os korosztályban. Óriási büszkeség, boldogság ez mindenkinek! (…) Köszönjük az iskolának, hogy mindig számíthatunk Rátok, hogy közösen dolgozhatunk kosárlabdázó fiataljaink nevelésében!”

Büszkék vagyunk tanulóinkra, eredményeikre, kimagasló teljesítményükre. Igazi jó példái ők „Cserepka-közösségünknek”.

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE