X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Erős a Cserepka Iskola a sport és a tudományok területén

2019. 05. 14. 12:02 | HÍREK

Remek hétvégét zártak tanulóink a pécsi Cserepka Iskolában. A májusi hónap az országos versenyekről, az azokra való felkészülésről, a döntő megmérettetésekről szól.

Ilyenkor derül ki, hogy a céltudatos felkészülések, az állóképességet formáló, kitartó edzések és a motiváló beszélgetések vajon sikerekhez, mérhető eredményekhez vezetnek-e. Örömmel számolunk be arról a két szenzációs eredményről, amelyet ezen a hétvégén értek el tanulóink.

Kiemelkedő kézilabdásunk, Vincze Patrik (6. a osztályos diákunk) a Herman Ottó Országos Természettudományi Versenyen második helyezést ért el. Ezt az országos versenyt minden évben Herman Ottó emlékére rendezik a 3., 4., 5. és a 6. osztályos tanulók részére. Témája biológiai, földrajzi és természettudományos ismereteket ölel fel. Idén 116 hatodik évfolyamos diák mérte össze tudását, ahol Patrik ilyen kiválóan teljesített.

Második hatalmas siker: aranyérmes lett a Rátgéber Akadémia Kadett Fiúcsapata Sopronban a  Nemzeti Fiú Kadett Országos Döntőn, ahol a győztes csapatban három kilencedik évfolyamos tanulónk is játszott. A Bánfi Balázs, Kazy Balázs, Meszlényi Róbert alkotta trió végig összeszedetten szerepelt: fantasztikus összhangban, igazi csapatmunkával, az egész döntő alatt egymásért küzdve. Csák Magdolna, a Rátgéber Akadémia sportigazgatója és szakmai igazgatóhelyettese így nyilatkozott iskolánknak a soproni győzelem után: „A Rátgéber Kosárlabda Akadémia életében csodálatos eredmény született a hétvégén: megszereztük akadémiánk első bajnoki aranyérmét! Bajnokcsapatunk, a Fiú Kadett korosztályában Sopronban a 4 napos országos döntőn 5 mérkőzés után lett 2019 bajnoka és Magyarország legjobb csapata az U16-os korosztályban. Óriási büszkeség, boldogság ez mindenkinek! (…) Köszönjük az iskolának, hogy mindig számíthatunk Rátok, hogy közösen dolgozhatunk kosárlabdázó fiataljaink nevelésében!”

Büszkék vagyunk tanulóinkra, eredményeikre, kimagasló teljesítményükre. Igazi jó példái ők „Cserepka-közösségünknek”.

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Zárvatartás

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Tantárgyfelosztás küldése a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tanév záró-nyitó értekezlet

26.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE