TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Fa Nándor üzent a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak

2017. 01. 13. 11:46 | HÍREK

 

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola diákjai nyomon kísérik Fa Nándor és a Spirit of Hungary útját a Vendée Globe elnevezésű nonstop Föld-kerülő vitorlásversenyen. A kihívást Sajtos József igazgató kollégáival lényegében beépítette a tantervbe: pénteken például rendhagyó földrajzórán keresték meg a magyar hajó helyzetét a világtérképen és beszéltek sok lényeges érdekességről. 

Lesz majd pályázat és vetélkedő is a nagyszerű küldetés apropóján. A gyerekek korábbi üzenetei a Spirit of Hungary kommunikációs csapata segítségével eljutottak a fedélzetre, s Fa Nándor a Horn-fok ötödik megkerülése után, útban Les Sables d’ Olonne kikötője, a franciaországi cél felé, választ küldött a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak: „Üdvözlöm a gyerekeket és azt üzenem, hogy merjenek nagyokat álmodni, mert mindent meg lehet valósítani, ha valaki igazán akarja. A megvalósulás a felkészültségen múlik és nem pénzen. Ha valaki igazán felkészült, majd a pénz is mellé áll." E néhány sort a pénteki földrajzórán olvasták fel a gyerekek. A rendhagyó foglalkozásról a Fehérvár Médiacentrum stábja riportot készített. 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára, közvetlenül a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézménybe.

04.
DEC.

Mikulás ünnepség (osztálykeretben)

04.
DEC.

„Szöveg fürkész”- szövegértési verseny (felső tagozat, 3. forduló)

04.
DEC.

Mikulás napi ünnepély, tanári színdarab, Mikulásfutás

04.
DEC.

A kiválasztott tanulók DIFER mérésének elvégzése

04.
DEC.

Jelentkezés központi felvételire (8. évfolyam)

04.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE