TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Faültetés a Pannonhalmiban

2015. 10. 08. 13:30 | HÍREK

Szeptember 20-án került megrendezésre iskolánkban, a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskolában az első nyilvános, vasárnapi istentisztelet.


Közösségünk nagy várakozással tekintett az esemény felé, hisz az ünnepek, rendezvények közös megélése számunkra elengedhetetlen fontosságú. A tanévkezdés forgatagában jó volt picit lecsendesedni és egymásra figyelni.
 
Hálásak vagyunk az énekekért és gondolatokért, melyeket a B49 csapata hozott el hozzánk. Olyanokká lettek ezek számunkra, mint egy-egy biztonságot adó fa, melynek tövébe bármikor lekuporodhatunk egy-egy esősebb nap után. Steiner József lelkész-igazgató megerősített bennünket abban, hogy felfelé nézve minden nehézség leküzdhető.


Mi ennek szellemében tekintünk az új tanévre, az előttünk álló nem kevés feladatra és kihívásra. Hisszük, hogy ezekhez kapunk erőt, és továbbra is legjobb tudásunk szerint tudjuk megoldani mindazt, ami ránk vár.


Köszönjük a bizalmat és a segítséget. Kívánjuk, hogy sikerüljön minél több ilyen "fát" ültetni, mint a mi kis "kertünkbe"...

 

Tatai Erika
igazgató

  

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26,27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára, közvetlenül a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézménybe.

04.
DEC.

Mikulás ünnepség (osztálykeretben)

04.
DEC.

„Szöveg fürkész”- szövegértési verseny (felső tagozat, 3. forduló)

04.
DEC.

Mikulás napi ünnepély, tanári színdarab, Mikulásfutás

04.
DEC.

A kiválasztott tanulók DIFER mérésének elvégzése

04.
DEC.

Jelentkezés központi felvételire (8. évfolyam)

04.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE