TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Francois Boudreau bűvész evangélista műsora

2020. 03. 02. 12:52 | HÍREK

Különleges alkalmon vehettek részt a Szegedi Baptista Középiskola tanárai és diákjai a Szent-Györgyi Albert Agóra nagytermében. Az iskola tanulói, valamint tantestülete Francois Boudreau kanadai bűvész-evangélista műsorát hallhatta, láthatta.

Az előadás létrejöttét Balázs André, az iskola bibliaismeret tanára (valamint a helyi baptista gyülekezet ifjúsági vezetője) szervezte meg.         
A majd másfél órás interaktív bűvészkedés sokkal több volt szimpla trükközésnél. Francois az evangélium üzenetének átadása céljából, szemléltetésként használta mutatványait, melyek igazán egyedülállók voltak. Többször a jelenlévő diákokat is a színpadra szólította, illetve egy tanárnő is aktív segítség volt egy-egy bűvésztrükk során. Az előadáson az iskola nappali tagozatos osztályai közül mindegyik osztály jelen volt, ami szemmel láthatóan jó közösségi élményként hatott a diákok számára. Az előadás végén – az evangélium elhangzása után – Francois imádkozott a jelenlévőkért, ami sokak szimpátiáját, jó érzését elnyerte. A diákok és tanárok egyöntetű visszajelzése alapján egy igazán pozitív, felemelő végkicsengésű evangelizációs alkalomnak lehettek szem- és fültanúi a jelenlévők. Az esemény létrejöttéért és támogatásáért, külön köszönet jár az iskola vezetésének.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Beiratkozás általános iskola

07.
ÁPR.

Húsvéti áhítat, Központi fogadóórák

07.
ÁPR.

A Holokauszt áldozataira emlékezünk

07.
ÁPR.

Tanári hangverseny és kiállítás

07.
ÁPR.

Költészet Napja. Jankovics Marcell filmjei (Animációs Klub VI.) Búzás Kata hatvani pirográfus első teljes kiállítása a Hegymenet Klubban. Váltott lovak c. verses antológia bemutatója az alkotók jelenlétével (Kiállítás bevezető, ankét, média.). Megnyi

07.
ÁPR.

Nyílt nap a szülők számára: Húsvéti készülődés

07.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE