TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gólyabál

2019. 10. 27. 11:25 | HÍREK

A VIK Középiskola Diákönkormányzata 2019. október 18-án megrendezte iskolánkban a hagyományos Gólyabált, mely egy egész napot átölelő Gólyanappá teljesedett ki.

 

Rendezvényünk mottója: „Jó, hogy ide járunk, mert mi vagyunk a VIK-esek!” A programsorozatot hosszas előkészület előzte meg mind a DÖK-ösök, mind a Gólyák részéről. A 9. osztályosoknak zászlót kellett készíteniük, mely tükrözte az osztályukat, egyéniségüket. Zászlóikat a Gólyabáli bevonulás után be is kellett mutatniuk társaiknak, a DÖK-elnök által levezetett „Tojáseskü” után. Megadott zeneszámokra osztálytáncot kellett koreografálniuk, melynek bemutatója a Gólyabál egyik fénypontja volt.

A délelőtt folyamán, előre megadott útmutatók alapján, vicces öltözékbe jelentek meg az ifjak, melyet annyira élveztek, hogy sokan az egész nap során le se vették jelmezeiket.

A szünetekben „tablóvadászat” folyt, mely során az épületben található tablóképekről feltett furfangos kérdésekre keresték a választ.

A DÖK-elnök és a segítők, illetve az osztályfőnökök vezetésével az osztályok precíz menetrendben, egyesével kivonultak a Garay térre, ahol büszkén vették magukra a „G” jelet és vicces feladatokat kellett végrehajtaniuk: indián szökdelés, manöken challenge szituációk, táncolás. Mindeközben büszkén pózoltak a fényképezőgép előtt.

Délután az eskü és a zászlók bemutatása után, 10 humoros kérdés és az azokra adott válaszok segítségével kellett az osztályoknak kitalálniuk, hogy ki is lehet az ő osztályfőnökük. Milyen tantárgyat tanít az osztályfőnökük, visel-e szemüveget, de az sem ártott, ha valaki már jól megfigyelte osztályfőnökének kezét, lábát, esetleg fülét, orra hegyét…

Ezeket követték a tomboló sikert arató osztálytáncok, melyek a „kalandozás a zenei évtizedek között” jegyében zajlottak. Idén sem maradhatott ki a limbó hintózás, de az ügyességi vetélkedő sem. Megnézhettük, hogy ki tudja a leggyorsabban egy papírdobozban ülve, WC-pumpával célba juttatni

magát. Utána ismét a megfigyelő képességé volt a szerep: a „Hol vagyok?” képsorozat az iskola egy-egy apró elemét mutatta be, mely során a Gólyák megmérettettek, hogy mennyire járták be intézményünk minden zeg-zugát. Záró elemként a „Just Dance” közös táncfolyama jött, ahol boldogan táncolt együtt a 9. évfolyam.

Az este záró akkordjaként minden osztály csodás teljesítményéért oklevelet kapott, melyben a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola gratulált minden osztálynak, hogy hivatalosan is iskolánk büszke Gólyái lettek. Ennek megpecsételéseként tűzijátékkal díszített süteményes tálakkal köszöntöttük a 9. évfolyam osztályait, melynek falatozása közben mindenki érezhette, hogy igenis „Jó VIK-esnek lenni”.

 

Bódis Barbara

A DÖK munkáját segítő pedagógus

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

19.
JAN.

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE