X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gyermektáborok, pályázati támogatásból

2018. 06. 19. 15:01 | HÍREK

Két év alatt 1440 gyermek számára teremti meg nyolc, fenntartásában lévő oktatási intézmény bevonásával a tartalmas időtöltés lehetőségét pályázati forrásból a Baptista Szeretetszolgálat. A fiatalok közül 144-en bentlakásos, a többiek pedig napközis programban vesznek részt. 

 

„A tanulás MINDEN(KI) élménye – korszerű pedagógiai módszerek alkalmazásának kísérleti programja a baptista általános iskolákban” címmel valósul meg 2018 és 2019 júniusának 3. és 4. hetében az EFOP-3.3.5-17-2017-00058 azonosító számú projekt. A résztvevő intézmények: Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája, Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Általános Iskolája és Sportiskolája, Farkas Gyula Baptista Általános Iskola, II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, István Király Baptista Általános Iskola, Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégium, Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola és Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola.

A projekt talán legfontosabb célja, hogy 1440 gyermek – hátterétől függetlenül – az intézményekben olyan személyiség- és készségfejlesztő programokon vehessen részt, amelyek hozzájárulhatnak a tanulás hatékonyságának és eredményességének növeléséhez.

A tanulói együttműködést segítő programok megvalósítása során célként fogalmazódik meg a pedagógiai módszertani kultúra fejlesztése, a pedagógiai innovációk támogatása, a pedagógusok kreativitásának ösztönzése is. Ennek érdekében elvárás volt a felkészítő továbbképzések elvégzése, a műhelymunkákban való részvétel is.

A siker érdekében törekednek a táboroztatók a társadalmi szerepvállalás erősítésére, amely egyrészt a szülőkkel való együttműködést, másrészt az önkéntesek és közösségi szolgálatot teljesítő diákok bevonását jelenti.

A pályázati támogatásnak köszönhetően a projekt megvalósítása során a szülőket nem terheli többletköltség sem a szükséges felszerelés, sem az étkezés, sem pedig az utazás és a szállás biztosítása miatt. A választható témák között egyebek mellett ott szerepelt például  az idegen nyelv, a környezetvédelem, a természetismeret, a kaland, a hagyományőrzés, a művészet és a családi életre nevelés is.

A bentlakásos programnak a mezőkövesdi Zsóry-Zsibongó Gyermek- és Ifjúsági Tábor adott, illetve ad otthont.

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Zárvatartás

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Tantárgyfelosztás küldése a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tanév záró-nyitó értekezlet

26.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE