TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Halas ételek készítését tanulják Rostockban

2017. 03. 10. 15:37 | HÍREK

Jelenleg tíz diák és két tanár a BIG-ből Rostock-ban a halfeldolgozást és a halas ételek készítését tanulmányozza és gyakorolja a német konyhákon. A tapasztalatokról kisfilm készül, amely tananyagként segíti majd a tanulást.

 

Németországban három gyakorlati helyszínen tevékenykednek a programban résztvevő diákok. A képek március 9-én készültek az első  örömfőzés helyszínén, Kowalzban, a „Kreativ Küche” nevű diák közétkeztetést ellátó intézményben. A menü gulyásleves és gundel palacsinta volt. Annyira jól sikerült, hogy többen kétszer is ettek és a palacsintából sem maradt. 

Nagy Márk palacsintát sütött, Juhász Bence az előkészületekben vett részt (krumplit és répát tisztított). Bátki Ildikó és Portik Dóra Pálvölgyi István tanár úrral együtt főzött. A munkában még részt vett Frau Sylvia Reiche is.

 


 

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A magyar népdal napja

30.
MÁRC.

Megemlékezés a holocaust áldozatairól történelem órán

01.
ÁPR.

Leendő elsősök látogtása

01.
ÁPR.

Értekezlet - Fenntarthatóság az oktatásban

01.
ÁPR.

Fit in Deutsch A1 és A2 nyelvvizsgák

01.
ÁPR.

Kaán Károly természetismereti verseny

01.
ÁPR.

Pataki Ferenc fejszámoló verseny - Tárnok

01.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE