TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hálás kótajiak

2016. 12. 05. 12:21 | HÍREK

A hála a szeretet gyökere, a legértékesebb dolog, amit ember birtokolhat. Egy olyan erő, mellyel mindenek fölött győzhetünk. Segít az élet pozitív élményeit megélni, feloldani a feszültségeket és a megrázkódtatásokat. Segítőkésszé tesz, ezáltal növeli a hasznosság érzését. Javítja az emberi kapcsolatokat, megerősíti azokat és segít az újak kibontakoztatásában. Képes megszüntetni a haragot, az irigységet, megtanít örülni mindannak, amink van. Azt is mondhatjuk: „A hála kulcs a boldogsághoz.”

 

 

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola tanulóinak már régen ott lapult ez a kulcs a zsebében, november utolsó hetében azonban ki is nyithatták vele azt a kaput, melyen szabadon áramolhatott a szeretet, a szívből jövő hála. Ezekben a napokban az osztályközösségek együttesen fogalmazták meg hálagondolataikat, készítették ajándékaikat, miközben a hálaadás eredetéről, szokásairól is beszélgettek. Legkisebb diákjaink kézműves foglalkozáson különböző technikával az ünnep jelképévé is vált pulykákat készítettek. Felállítottuk a hálafát, melyre a hét utolsó napján felkerültek a gyermeki őszinteséggel megfogalmazott gondolatok.

 

A Biblia azt mondja: "bátorítsátok egymást és építse egyik a másikat." Az Ige legyen üzenet: Ha minden egyes pillanatban, amikor magunknak jót teszünk és ebből a jóból más is részesül, hozzájárulunk ahhoz, hogy jobb legyen a világ.

 

Ruskáné Fintor Mária

Igazgató

István Király Baptista Általános Iskola

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tökfaragó verseny

25.
NOV.

Idegen nyelvi fordítóverseny

25.
NOV.

Hálaadási Ünnep

26.
NOV.

Projektnap/Hálaadás

26.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE