TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hálás kótajiak

2016. 12. 05. 12:21 | HÍREK

A hála a szeretet gyökere, a legértékesebb dolog, amit ember birtokolhat. Egy olyan erő, mellyel mindenek fölött győzhetünk. Segít az élet pozitív élményeit megélni, feloldani a feszültségeket és a megrázkódtatásokat. Segítőkésszé tesz, ezáltal növeli a hasznosság érzését. Javítja az emberi kapcsolatokat, megerősíti azokat és segít az újak kibontakoztatásában. Képes megszüntetni a haragot, az irigységet, megtanít örülni mindannak, amink van. Azt is mondhatjuk: „A hála kulcs a boldogsághoz.”

 

 

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola tanulóinak már régen ott lapult ez a kulcs a zsebében, november utolsó hetében azonban ki is nyithatták vele azt a kaput, melyen szabadon áramolhatott a szeretet, a szívből jövő hála. Ezekben a napokban az osztályközösségek együttesen fogalmazták meg hálagondolataikat, készítették ajándékaikat, miközben a hálaadás eredetéről, szokásairól is beszélgettek. Legkisebb diákjaink kézműves foglalkozáson különböző technikával az ünnep jelképévé is vált pulykákat készítettek. Felállítottuk a hálafát, melyre a hét utolsó napján felkerültek a gyermeki őszinteséggel megfogalmazott gondolatok.

 

A Biblia azt mondja: "bátorítsátok egymást és építse egyik a másikat." Az Ige legyen üzenet: Ha minden egyes pillanatban, amikor magunknak jót teszünk és ebből a jóból más is részesül, hozzájárulunk ahhoz, hogy jobb legyen a világ.

 

Ruskáné Fintor Mária

Igazgató

István Király Baptista Általános Iskola

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Önértékelési Csoport munkamegbeszélés

18.
FEBR.

KI MIT TUD? teadélután

18.
FEBR.

Cserepka-napok - tanítás nélküli munkanap

18.
FEBR.

Szakmai munkaközösségi értekezlet a májusi záróvizsgákról

19.
FEBR.

Házi versmondó verseny

19.
FEBR.

Jelentkezési és adatlapok továbbítása

19.
FEBR.

Munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás

19.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE