TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Harmadik helyre rangsorolták a Cserepka Iskola Erasmus+ köznevelési intézmények mobilitására kiírt pályázatát

2020. 05. 08. 11:37 | HÍREK

A pécsi Cserepka Iskolát, a támogatott 104 budapesti és vidéki általános iskola és középiskola közül harmadikként rangsorolták a köznevelési intézmények mobilitására kiírt Erasmus+ pályázaton.

Az iskola projektjének címe: SMART Tanítás és tanulás a Cserepkasuliban”. Az elnyert pályázati összeg: 25 022 Euro, melynek révén 11 kolléga vehet részt külföldi, tanítást-tanulást segítő kurzusokon szerte Európában.

A pályázat célja, hogy a tanítás során előremutató módszerek alkalmazásával, valamint folyamatosan megújuló tanulási környezet biztosításával segítse a tanulók motivációjának fejlődését. Mindezt úgy, hogy a diákok alkalmazható tudást kapjanak, melynek megszerzése mellett az önértékelésük és viselkedésük pozitív irányba fejlődik. Abban segít mindez, hogy egyszerre bizonyuljanak eredményesebbnek a tanulásban illetve fejlődjenek egyéni képességeikben, készségeikben.

A projektben résztvevő kollégák jórészt nyelvtanárok, de vannak köztük olyanok is – s ez köti össze a 11 résztvevőt –, akik angol és német nyelven oktatják tantárgyukat.

Bár jelenleg a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az Erasmus+ mobilitási pályázatok megvalósításának ütemezése is megváltozott, a szervezők biztosították a résztvevőket, hogy amint lehetőség nyílik a külföldi utak szervezésére – a megfelelő óvintézkedések mellett – a nyertes projektek megvalósulhatnak. Ebben bízhatnak a pályázaton szintén eredményesen résztvevő, az Addeturban és a Zöldligetben tanító kollégák is.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Diákönkormányzati megbeszélés

02.
JÚN.

Osztályozó-különbözeti vizsga időszak

02.
JÚN.

Osztályozó konferencia (szakiskolai osztály)

02.
JÚN.

Csoportonkénti évzárók

02.
JÚN.

Osztálykirándulások (szakgimnázium)

02.
JÚN.

Osztálykirándulások

02.
JÚN.

Szakaszvizsga – szóbeli (10-A, 10-B, 10-D, 10-E, 10-F, 10-G, 10-H, 11-B, 11-D), Osztályozóvizsga – nappali tagozat – nem végzős évfolyamok, Szóbeli vizsga – érettségi – emelt szint

03.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE