TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Három újabb Akkreditált Kiváló Tehetségpont

2017. 03. 27. 21:24 | HÍREK

Március 25-én, szombaton, immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Kárpát-medencei Tehetségnap, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének hagyományos éves díjátadó ünnepsége. Három intézményünk, az Andor Ilona Ének- Zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola, a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola, valamint a Kovács Pál Baptista Gimnázium ezen az alkalmon vehette át a „Akkreditált Kiváló Tehetségpont” kitüntető címet!

 

Jelenleg a baptista intézményhálózat 45 intézménye közül 28 intézmény regisztrált Tehetségpont, ebből 1 akkreditált, 7 akkreditált kiváló, ebből két iskola kétszeresen kiválóra akkreditált Tehetségpont, és egy Európai Tehetségpont címet nyert már el. Ezzel minősített Tehetségpontjaink száma immár nyolcra emelkedett.

További 4-8 intézményünk készül a minősítésre, attól függően, hogy mikor hirdeti meg a MATEHESZ a lehetőséget. Két intézményünk indult a „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt megmérettetésén, a Minősített Tehetség Műhely pályázatán. Sikeresen vették az akadályokat, a harmadik fordulóba is bekerültek, ahová csak a legjobb pályázók jutottak be. Megtörtént a helyszíni minősítő ülés. Mindkét intézmény jól teljesített. Izgalommal várjuk az eredményhirdetést.

Gratulálok intézményeink magas szintű tehetséggondozó munkájához és további sok sikert kívánok!

 

Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács vezetője

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE