TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hasznos és vidám napok

2018. 07. 06. 12:32 | HÍREK

Amerikaiak segítették a nyelvtanulást az elmúlt napokban Seregélyes és Velence baptista oktatási intézményében is. 

Texasból érkezett három anyanyelvi önkéntes a Seregélyesi Baptista Általános Iskolába azért, hogy az intézmény német szakos nyelvtanáraival kiegészülve egy héten át toboroztassa a gyerekeket. A 30-30 diák kimondottan gyakorlat-orientált, játékos nyelvi foglalkozásokkal töltötte napjait: közülük sokan még arra is boldogan vállalkoztak, hogy a csütörtök esti bográcsozás után a tornateremben aludjanak. Seregélyes egyébként közismert a környéken remek iskolai rendezvényeiről. Sajtos József igazgató elmondta, nyaranta egy sor különböző tábort szerveznek rendszeresen: napközit, két kézilabda, két nyelvi, tollaslabda valamint alkotó tábort, a vállalkozóbb kedvűek pedig Kéktúra vándortáborra nevezhetnek be.

Az intézményvezető arról is szólt, terveik között szerepel egy pályázat segítségével az, hogy kamerát helyezzenek el a falu néhány gólyafészkében. Ritka csodája ugyanis a településnek, hogy miközben országszerte csökken a gólyák száma, Seregélyesen ma is nem kevesebb, mint tizenkét fészek népesült be a magyarok szeretett madarával.

Velencén is amerikaiak tanították az elmúlt napokban az angolt, egyetemisták érkeztek Észak-Karolinából, akik bibliaórákat is tartottak a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskolában, amely gimnáziumi osztály indítására készül. Alsós és felső tagozatos diákok együtt mintegy százan éltek a lehetőséggel, kézműves- és sportfoglalkozásokon vettek részt, ismerkedtek az amerikai kultúrával.      

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tökfaragó verseny

25.
NOV.

Idegen nyelvi fordítóverseny

25.
NOV.

Hálaadási Ünnep

26.
NOV.

Projektnap/Hálaadás

26.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE