TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hihetetlen, de igaz - tablet minden nagyhalászi elsősnek!

2014. 03. 27. 09:54 | HÍREK

Minden hozzánk beiratkozó elsős tanuló a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából saját tablettel kezdheti meg tanulmányait 2014 szeptemberében a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában - tájékoztatta honlapunkat Petró László, a Csuha Antal Baptista Általános Iskola igazgatója.


Célunk ezzel a tanulás segítése, a tájékozódás megkönnyítése, hiszen a következő tanévtől elektronikus napló kerül bevezetésre. Ennek alkalmazásával a szülő folyamatosan (akár óráról órára) figyelemmel kísérheti gyermeke tanulmányi előmenetelét, hiányzásait.

Természetesen emellett ingyenesen biztosítjuk a szükséges írószereket (füzetek, festékek, ceruzák, ragasztó, stb.), ugyancsak ingyenes elsőseinknek az úszásoktatás is.

A légúti megbetegedésben szenvedőket a hamarosan átadásra kerülő sószoba segíti a gyógyulásban, ami intézményünk tanulóinak térítésmentesen áll rendelkezésre.

A következő tanévben a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolát választó tanulók egy része első osztálytól kezdheti meg angol nyelv tanulmányait. Emellett lehetőséget biztosítunk a gyermekek számára sakk, tollaslabda, néptánc, színjátszás alapjainak elsajátítására is.

Ezeket a lehetőségeket nemcsak a településen élő gyermekek számára kínáljuk fel. Intézményünk a Nagyhalász, Arany János utca 9. szám alatti épületében 2014. március 24-28. között nyílt hetet tart.

Az érdeklődők bővebb felvilágosítást a 42/202-205-ös számon kaphatnak.

                                                                                              
Petró László
intézményvezető
Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 forrás: www.nagyhalasz.hu

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi érettségi időszak – egyéb tantárgyak

26.
OKT.

Hálaadás

26.
OKT.

Őszi szünet

26.
OKT.

Őszi nevelési értekezlet

26.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE