TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a kisújszállási művészeti iskolából

2016. 12. 05. 14:29 | HÍREK

A „Baptista Művészeti Napok” rendezvénysorozat keretén belül 2016. október 18-án a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő intézmények diákjai és tanárai, valamint a Kisújszállási Baptista Gyülekezet közös koncertet rendezett a Vigadóban. A műsorban a klasszikus vokális és hangszeres zene mellett, keresztény dalszerzők által hangszerelt művek csendültek fel.  A hallgatók megismerkedhettek a baptista művészeti értékekkel és felemelő koncertélményben volt részük.2016. november 18-án tartottuk meg első bérletes előadásunkat a Vigadóban. Ez a hangverseny első állomása annak a bérletes rendezvénysorozatnak, melyet a 2016/2017-es tanévre hirdettünk meg. A zeneművészet ág tehetséges növendékei mellett felléptek a Nagykun Táncegyüttes Ifjúsági csoportjának lányai, akik „Az én hajam olyan legyen…” című színpadi produkcióval ajándékoztak meg bennünket. Ezen az estén Háló Gyulától, a Baptista Egyház kommunikációs igazgatójától vehették át díjukat azok a tanulók, akik a „Baptista Művészeti Napok”-hoz kapcsolódóan meghirdetett képzőművészeti versenyen kiváló eredményt értek el.
 
2016. november 23-án lehetőségünk volt közel 50 diákkal ellátogatni Budapestre, a Bartók Béla Emlékházba. Ez a program múzeumi tárlatvezetésből és Bartók életét rövid zenei betétekkel illusztráló vetítésből állt. A gyerekeket interaktív módon, vetélkedővel és közös énekléssel vonták be az előadók a foglalkozásba. Hasznos és kellemes napot tölthettünk együtt.
 
Néptáncos növendékeink 2016. november 20-án részt vettek Dévaványán, a VI. Kádár Ferenc Népzene és Néptáncversenyen. Bronz minősítést kapott a Bengecseg Gyermek Néptáncegyüttes, ezüst minősítésben részesült Nagy Károly Mihály, valamint a zsűri arany minősítéssel jutalmazta a Nagykun Táncegyüttes Ifjúsági Csoportját.
 

                                                                                                                              Széplaki Edit

Igazgató

Baptista Alapfokú Művészeti Iskola


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Síszünet, ügyelet 27. 4. tanítás nélküli munkanap 28. ügyelet, májusi koncert ledolgozása

27.
JAN.

Osztályozó konferenciák

27.
JAN.

Osztályozó konferencia (nevelési értekezlet)

27.
JAN.

A II. félév kezdete.

27.
JAN.

Szülői értekezletek

27.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE