X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Imaséta a reformáció napján

2021. 11. 05. 13:40 | HÍREK

November 3-án imásétát tartottunk a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában a reformáció napja alkalmából.

Az igei gondolatokkal és imádságokkal tarkított alkalmunk „A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás.”(Galata 5,22) igére épült. A reggel közös imádsággal indult, majd a délelőtt folyamán az alsó tagozatos gyermekek osztályfőnökük irányításával sétáltak végig az imaséta útvonalán. Az iskola udvarától a helyi református templomig hat helyen hangoztak el közös imádságok. A templomban Maksai Attila református lelkipásztor várt bennünket, aki a reformációról beszélt a gyermekeknek. Élményszerű, érdekes, a gyermekek életkori sajátosságaihoz igazított gondolatait érdeklődéssel, örömmel és sok-sok mosollyal fogadták a diákok, pedagógusok egyaránt. Megnézhettük az úrvacsorai kelyhet keresztelői kancsót, és a lelkészi palástba is belebújhattak a bátrabbak.  Bödő Blanka és Buza Anna Zselyke szavalata után a közös ének és imádság zárta a templomi alkalmunkat. Ezek után az iskolában, osztálykereteken belül a közös beszélgetés indításaként a tanítók a Lélek gyümölcseihez kapcsolódó történeteket olvastak fel a gyermekeknek. Természetesen a kézműves foglalkozás sem maradt el, a kész alkotások iskolánk falát díszítik. A sok mosolygós arc és a gyermekek által megfogalmazott gondolatok az bizonyítják, hogy áldott alkalmunk volt.  

Buzáné Penzer Anita hitoktató

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció december hónap folyamán

01.
DEC.

Szakma Sztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE