TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Intézménylátogatás a velencei Zöldligetben

2019. 11. 19. 15:25 | HÍREK

Kedves vendégeket fogadott iskolánk! Nagy örömünkre 2019. november 7-én iskolánkba érkezett Dr. Steve DeGeorge, pedagógia professzor és nyugalmazott pedagógia tanszékvezető (Bryan College, USA), Demeter Lászlóval, az ACSI (Association of Christian Schools International) Európa Régió igazgatójával.

 

Steve korábban már többször járt Magyarországon és nagysikerű előadásokat, képzéseket tartott az ACSI rendezvényein és az iskolalátogatások alkalmával. Amerikában hosszú ideig igazgatott keresztyén iskolát. Így sok hasznos tudnivalót, tapasztalatot tudott átadni a keresztyén pedagógiáról nekünk is. Nagyon jó beszélgetés alakult ki. Vendégink megismerkedtek iskolánk épületével is. Bízunk benne, hogy még sokszor vendégül láthatjuk őt, akár a gyerekeknek tartott előadás keretében, akár a pedagógusaink között.

Sok segítséget kaphatunk mi pedagógusok is, gyerekek is ettől a szervezettől. Foglalkoznak a pedagógusok továbbképzésével, angol és magyar nyelven is. Örülünk, hogy ennek a szervezetnek a tagjai lehetünk.

 

                                                                                             Papp Sándorné

                                                                                           hitéleti-nev. ig. h.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tökfaragó verseny

25.
NOV.

Idegen nyelvi fordítóverseny

25.
NOV.

Hálaadási Ünnep

26.
NOV.

Projektnap/Hálaadás

26.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE