TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Iskolánk bemutatkozása az Alma mater könyvben

2019. 04. 03. 08:41 | HÍREK

A Nemzeti Értékek Könyvkiadó legújabb kiadványában, a 300 oldalas Alma mater – Kiváló középiskolák Magyarországon 69 középiskola szerepel, köztük iskolánk, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola is.

A könyv „egyrészt üzenetet fogalmaz meg arról, hogy milyen sokszínű a hazai középfokú oktatás, milyen sok elkötelezett pedagógus dolgozik a különböző feladatokra vállalkozó tantestületekben; másrészt kordokumentumként szolgál mindazoknak, akik öt-tíz év múlva vagy még később meg akarják tudni, hogy 2019-ben milyenek voltak a magyar középiskolák.”

Az Alma mater nem top 100 tematikájú kiadvány, nem beiskolázási ismertető, inkább „úgy segít benézni az iskola falai mögé, hogy a lelkületet is látni, láttatni akarja” – olvashatjuk a bevezető gondolatok között.

Tagintézményünk három oldal terjedelemben, képekkel színesítve mutatta be, hogy milyennek látja önmagát, mitől egyedi és különleges, mire büszke. A könyv elérhető az iskola könyvtárában.

Toldi Attila igazgató

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Adventi kézműves foglalkozás

27.
NOV.

Cipősdoboz akcióban részvétel

27.
NOV.

I. gyertyagyújtás az óvodában

27.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE