TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Ismét Tudatosak voltunk!

2016. 05. 03. 09:34 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Az idén harmadik alkalommal rendezte meg a hatvani Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskola a 'Kisebb lábnyommal a Földön' elnevezésű tudatos vásárlók regionális versenyét, melyen iskolánk második alkalommal képviseltette magát.

 

 

A kétfordulós megmérettetés elődöntőjéből a nevezett 3 csapatunkból kettő jutott tovább a döntőbe. A Tudatos Illéssysek csapatát Borhi Vivien, Czina Mária, Major Alexandra (11. A osztály), a Green Trió csapatát Csípő Sára, Vitárizs Kitti és Szabó Ádám (10. A osztály) tanulók alkották.


Az április 28-án megrendezésre került döntőbe kilenc csapat jutott be. A tizenhat érdekese feladat az egészséges életmódhoz, környezetvédelemhez, a tudatos információszerzéshez, vásárláshoz kapcsolódtak. A feladatok között volt fogyasztóvédelmi totó, szókereső, szituációs feladatok, élelmiszer felismerés, memóriajáték is.


Ezen a sokrétű ismeretet igénylő, élvezetes versenyen csapataink szép eredményeket értek el, amely köszönhető a tanulók kitartó, szorgalmas munkájának, mely meghozta „gyümölcsét”: A második helyezést a Green Trió csapata vívta ki magának, míg az előkelő  negyedik helyezést a Tudatos Illéssysek csapata szerezte meg, egy ponttal lemaradva a dobogóról.


Ezúton is köszönjük a rendező iskola színvonalas szervezését, s rendkívüli vendégszeretetét. Gratulálunk tanulóink sikeres szerepléséhez, s reméljük, jövőre újra ugyanitt!


Ari Katalin és Galambos Orsolya

felkészítő tanárnők

Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és SzakiskolaESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

13.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE