TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kempo sikerek

2017. 12. 12. 17:36 | HÍREK

December első három napján a törökbálinti sportcsarnokban rendezték meg azt a versenyt, amely jelentős eredményeket hozott a hazai és a nemzetközi kempo életében, és sikereket a seregélyesi baptista iskolának. 

A rendezvény egyik legfontosabb célja az volt, hogy minél népszerűbb és elismertebb sportág legyen a kempo Európában és az egész világon. A versenyszabályzat és a sok nevezőnek köszönhetően nagyon nagy odafigyelést igényelt a kétnapos verseny, amelyen megmutatkozott, milyen jól össze tudnak dolgozni a magyar kemposok.

 A versenyen 620 versenyző vett részt. Az induló országok: Anglia, Franciaország, Szlovákia, Románia, Portugália, Ukrajna, Libanon, Irán, Banglades, Nigéria, Olaszország, Marokkó, Románia, Csehország, Magyarország. Az eseményen nagyon szépen helytálltak a Sárosdi Kempo SE. versenyzői is. Harcosaik 12 arany érmet, 23 ezüst, és 14 bronz érmet szereztek. A seregélyesi baptista általános iskola tanulói az alábbi eredményeket érték el:

Láng Aurél
önvédelem 3. Helyezés
Gi földharc 1. Helyezés
Nogi földharc 2. Helyezés
Point Sparring 2. helyezés
Rumble sparring 1. Helyezes

Pinke Lilla
Gi foldharc 2. Helyezés
Point Sparring 1. Helyezés
Rumble Sparring 2. Helyezés

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE