TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kempós sikerek az ifjak világbajnokságán

2018. 12. 06. 14:04 | HÍREK

Érmek sorát vihették haza a seregélyesi baptista oktatási intézménybe nemrégiben a kempósok a budapesti világbajnokságról.

 

Azt mondják, a kempo a harcművészet öttusája: az önvédelmi alapokra épült sportág ötvözi egyebek mellett például az ökölvívás, a birkózás és a tradícionális karate elemeit és talán ezért is egyre népszerűbb a fiatalabb generációk körében. Tíz országból mintegy 600 ifjú kempós mérte össze tudását november 30-tól december 2-ig a budapesti korosztályos világbajnokságon, s közülük többen Kordás István edző tanítványai, illetve a Seregélyesi Baptista Általános Iskola tanulói.  

Láng Aurél technikai és küzdelmi számokban öt ezüst, Pinke Lilla küzdelmi versenyszámban három arany, Horváth Kata és Horváth Nóra küzdelmi versenyszámban két ezüst, illetve két bronz, Vigh Izabell pedig ugyancsak küzdelmi számokban egy arany és egy bronz érmet szerzett. Edzőjük történelmi pillanatnak nevezte a magyarországi világbajnokságot a sportág hazai fejlődése szempontjából, s ezt a nagyszámú honi versenyző részvétele és eredményessége bizonyítja. Pinke Lilla például jó eséllyel készülhet arra, hogy korosztályát és a baptista kempót képviselje majd a portugáliai Világ Kupán.

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Anyák napja

23.
ÁPR.

Föld világnapja, virágosítás, kiskertek veteményezése

23.
ÁPR.

Tavaszi Nevelési Értekezlet

23.
ÁPR.

„A” Szülői Klub

24.
ÁPR.

Nemzetközi konferencia lebonyolítása a Corvinus Egyetemen

24.
ÁPR.

Háromnegyedéves osztálykonferenciák

24.
ÁPR.

Húsvéti ünnep Mocorgó Óvoda, Föld napja és kerékpártúra Petőfi Óvoda

24.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE