TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kempós sikerek az ifjak világbajnokságán

2018. 12. 06. 14:04 | HÍREK

Érmek sorát vihették haza a seregélyesi baptista oktatási intézménybe nemrégiben a kempósok a budapesti világbajnokságról.

 

Azt mondják, a kempo a harcművészet öttusája: az önvédelmi alapokra épült sportág ötvözi egyebek mellett például az ökölvívás, a birkózás és a tradícionális karate elemeit és talán ezért is egyre népszerűbb a fiatalabb generációk körében. Tíz országból mintegy 600 ifjú kempós mérte össze tudását november 30-tól december 2-ig a budapesti korosztályos világbajnokságon, s közülük többen Kordás István edző tanítványai, illetve a Seregélyesi Baptista Általános Iskola tanulói.  

Láng Aurél technikai és küzdelmi számokban öt ezüst, Pinke Lilla küzdelmi versenyszámban három arany, Horváth Kata és Horváth Nóra küzdelmi versenyszámban két ezüst, illetve két bronz, Vigh Izabell pedig ugyancsak küzdelmi számokban egy arany és egy bronz érmet szerzett. Edzőjük történelmi pillanatnak nevezte a magyarországi világbajnokságot a sportág hazai fejlődése szempontjából, s ezt a nagyszámú honi versenyző részvétele és eredményessége bizonyítja. Pinke Lilla például jó eséllyel készülhet arra, hogy korosztályát és a baptista kempót képviselje majd a portugáliai Világ Kupán.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Félévi osztályozó értekezlet

29.
JAN.

Osztályozó konferenciák

29.
JAN.

Nyílt nap a leendő 1. osztályosok szüleinek

29.
JAN.

Osztályokról értékelések, beszámolók megküldése az Igazgatónak és az Igazgatóhelyettesnek e-mailben

30.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

30.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet

31.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE