TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kisújszálláson hódoltunk a zenének

2019. 10. 14. 14:46 | HÍREK

A Baptista Alapfokú Művészeti Iskolában a Zenei Világnap megünneplése több évtizedes hagyományra tekint vissza. Rendezvényeink sorában ez a program kiemelt helyen szerepel.

 

A Zenei Világnap - ünnep. A ZENE ünnepe. A zene lelkünk különböző rétegeit érintheti meg. Ha befogadók vagyunk a csodára, olyan különleges élményben lehet részünk, ami semmi mással nem pótolható.

A Vigadó Kulturális Központban 2019. október 11-én megvalósult Zenei Világnap műsorában jelentős szerepet kapott a gitármuzsika. A koncerten W. A. Mozart, Bernáth Ferenc, F. Carulli, J. Sagreras, G. F. Händel, F. Burgmüller, A. Vivaldi műveit hallhatta a közönség. Mindig felemelő élmény, ha a növendékek tanáraikkal együtt lépnek színpadra. Ennek varázslatos pillanatait is átélhettük az est folyamán, amikor a gitárzenekarban együtt muzsikált két pedagógusgeneráció és az általuk tanított tehetséges, ifjú zenészpalánták. Iskolánk egykori és jelenlegi gordonka tanárának közös produkcióját is hallhattuk, mely bensőséges hangulatával magával ragadta a közönséget. A hangversenyen közreműködött a Városi Vonószenekar, Papp László művésztanár vezetésével.

Rendezvényünk a Zeneakadémia „A tanulók képesség-kibontakoztatásának elősegítése a köznevelési intézményekben” című EFOP-3.2.6-16-2016-00001 pályázatának részeként valósult meg.

Kéki-Széplaki Edit

igazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi szünet Nemzeti ünnep

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.

Őszi szünet, az iskola zárva

23.
OKT.

Őszi szünet

23.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE