TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Közel hétszázan adtak hálát Tiszaszalkán az örömökért

2014. 12. 05. 10:23 | HÍREK

Tiszaszalka, Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz - Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is részt vett az ünnepségen.


A Hétvezér Baptista Általános Iskola Óvoda és AMI tornatermében nagyszabású hálaadó rendezvényre került sor.

 

A közel hétszáz gyerek, pedagógusaik és szüleik együtt adtak hálát a Jóistennek a mindennapok apró örömeiért, a családért, az ételért, a hitért. Az iskola és telephelyeinek (Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz) tanulói színvonalas műsorral kedveskedtek a megjelenteknek, akik között köszönthettük Szenczy Sándort, a Baptista Szeretetszolgálat elnökét. Üde színfoltot jelentett a pedagógus énekkar fellépése. A műsor végén közös énekléssel tettük felejthetetlenné a napot – újságolta Bíró János 8/b osztályos tanuló.

 

Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálatot 1996-ban hozta létre. Az alapítvány ma hazánk ötödik legnagyobb humanitárius szervezete, amely a világ huszonöt országa mellett Magyarországon is milliárdos nagyságrendű munkát végez. Sándor és családja lakott és segített már Koszovóban, Vietnámban, Jordániában, Sri Lankán, Kambodzsában. Észak-Koreába, Csecsenföldre, Irakba és egyéb „forró” válságövezetekbe sokszor inkább egyedül utazik. Munkája során találkozott államok vezetőivel, köztük három amerikai elnökkel is, tartott imaórát a Pentagonban és a kambodzsai dzsungel közepén. Aktív médiaszereplő, kommunikátor és blogger, aki hitét, életét, élményeit örömmel osztja meg igehirdetésekben, személyes beszélgetésekben is.

 

forrás: szon.hu


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Iskolai hálaadási ünnepség

29.
NOV.

Adventi kézműves játszóház

30.
NOV.

Digitális verseny német nyelvből

30.
NOV.

Adventi gyertyagyújtás 1.

30.
NOV.

Iskola érettségi vizsgálatok

30.
NOV.

Adventi gyertyagyújtás

30.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE