TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Legeredményesebb diákunk

2019. 05. 28. 10:48 | HÍREK

Ozsváth Szabolcs, a Kossuth Iskola 8.a osztályos tanulója az, aki tovább öregbítette iskolája és Kisújszállás jó hírnevét az országban.

Szabolcs kedvenc tantárgya az angol és a matematika. Ezekből már az elmúlt évek során is szép eredményeket ért el-tavaly középfokú nyelvvizsgát tett.  Ebben a tanévben 7 matematika és 4 angol nyelvi versenyen indult.

A BME Langwest nyelviskolája által meghirdetett Országos Tehetségkutató Tanulmányi Versenyen V. kategóriában – középiskolások között – országos első helyezést ért el. A verseny 3 fordulós volt: írásbeli teszt, magnóhallgatás és szóbeli döntő. Szabi már az írásbeli után első helyen állt, és ezt meg is tartotta. Mivel a nyelviskola a legjobbaknak ebben a kategóriában felsőfokú szóbeli nyelvvizsga bizonyítványt ad, így ő ezt is megszerezte.

A sort az Országos Angol Tanulmányi Versenyen nyújtott teljesítményével folytatta. Megyei első helyezettként jutott tovább az országos döntőbe, amely már szóbeli feladatokból állt. Ott három zsűri előtt olyan jól teljesített, hogy innen is elhozta az első helyet.

A két nagy angol versenye mellett matematikából is mindenhol jelen volt. A Kalmár László Matematika Versenyen megyei első helyezett, a Baptista Iskolák Országos Matematika versenyén, Tiszaroffon második helyezett, az Országos Tudásbajnokságon megyei negyedik helyezett lett. Tiszaroffon különdíjat kapott, mivel évek óta a legjobbak közé tartozik.

Miközben már a dátumokat sem tudta követni, sikeres központi felvételit írt, angolból szóbelin is részt vett. Gratulálunk Szabi, kívánjuk, hogy szeptembertől hasonló sikereket érj el az új iskoládban is.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Aki ellenben figyelmesen tanulmányozza a szabadság tökéletes törvényét és ki is tart mellette, aki nem feledékeny hallgatója, hanem tettekre váltója, az a maga útján boldogságot talál.""
(Jakab levele 1,25)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kollektív színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Lázár Ervin program színház látogatás osztályonként

01.
NOV.

Bárczi Gusztáv verseny meghirdetése

01.
NOV.

Simonyi helyesírási verseny

01.
NOV.

Cipősdoboz akció

01.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE