TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Little help

2015. 09. 24. 11:44 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

Az elmúlt tanévhez hasonlóan újra van egy kis „segítségünk” az angol nyelvi órákon. Joelle Nye Pennsylvania államból érkezett, akárcsak tavaly Christa Piccininni.

 

A csokoládéjáról híres Hershey mellől, melyet Amerika szerte Csokoládévárosnak, illetve a Föld legédesebb helyének neveznek. Milton Hershey 1883-ban Pennsylvaniában alapított karamellgyárat, azonban hamar rájött, hogy a jövő sokkal inkább a csokoládéé, így kísérletezni kezdett a különféle összetevőkkel, mígnem kifejlesztette azt az ízt, ami ma is ott rejlik minden falat Hershey's csokoládéban. A Pacific Northwest cég organikus csokoládékat gyárt 1994 óta. A cég bemutató túrákat szervez az érdeklődőknek, kezdve attól, hogy hogyan is termesztik a kakaót, egészen a késztermék megkóstolásáig.

 

Joelle tanári végzettséggel rendelkezik, és augusztus óta tartózkodik Magyarországon. Először Velencén vett részt egy magyar nyelvtanfolyamon, azaz ismerkedett a magyar nyelv nehézségeivel. Ellátogatott Budapestre is, ahol a város látnivalóit tekintette meg. Kisújszállásra augusztus 24-én érkezett.

 

Joelle (középen) a velencei magyar nyelvi és országismereti kurzuson

 

Az angol órákon Joelle beszélget, kommunikál a diákokkal. Segíti Duli Annamária és Rádai Mária angol tanárnők munkáját a szakközépiskolai osztályokban. A hét több napján is jön hozzánk és kedvességével, vidámságával szórakoztatóvá teszi az angol nyelv tanítását a hat nappalis szakközépiskolai osztályunkban. Szuper prezentációja jóvoltából megismerkedhettünk az amerikai szokásokkal, érdekességekkel.

 

Köszönjük, hogy a Baptista Szeretetszolgálat biztosította ezt a lehetőséget iskolánk számára, és Joelle Nye munkáját és türelmét is nagyon köszönjük!

 

Duli Annamária és Rádai Mária tanárnők

Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

13.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE