TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Lónyay-s sikerek a IX. Szakma Sztár Fesztiválon

2016. 04. 25. 12:52 | SULI BLOG - TANÁROK ÍRÁSAI

A vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola a hátránykompenzáció mellett évek óta kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozásra. Minden évben megmérettetnek diákjaink a szakmai és közismereti regionális és országos tanulmányi versenyeken egyaránt. Idén húsz tanulónk írta meg a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek feladatlapjait Nyíregyházán. Öt diákunk kiváló eredménnyel teljesített, ezért felmentést kaptak a szakmai vizsga írásbeli feladatainak teljesítése alól, illetve három tanítványunk meghívást kapott a verseny II. fordulójába, az előválogató versenyekre. Az alapos, lelkiismeretes felkészítő munka eredményeként két tanulónk részt vehetett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett IX. Szakma Sztár Fesztivál döntőjén, Budapesten.

 

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét mindössze három tanuló képviselte a verseny eme szakaszában. Iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek a rendkívül nagy fizikai és szellemi megterhelés ellenére is.

 

Nagy Anita 12.e osztályos tanuló férfiszabó szakmában I. helyezést ért el, míg Hadar Mónika 14.C osztályos tanuló vendéglátásszervező-vendéglős szakmában IV. helyen végzett. A verseny eredményhirdetést követően a lányok nagyon boldogok voltak és egyöntetűen azt nyilatkozták, hogy megérte annyit dolgozni, jó volt küzdeni és megmutatni tudásukat a versenybizottságnak.

 

Gratulálunk diákjaink teljesítményéhez! Köszönjük nekik és Cseh Tánya, Filéné Huszti Zsuzsa, Gecseyné Papp Zsuzsa, Székely László, Veres Antalné és Vég Beáta felkészítő pedagógusoknak, hogy öregbítették iskolánk hírnevét!

 

Májer Ibolya

igazgató

Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

13.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE