X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2022

2021. 11. 17. 10:05 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ifjúsági Robot Kupa Budapest elnevezésű robotika verseny. A verseny házigazdája 2022-ben a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium lesz. 

A megmérettetés a 16 éves múltra visszatekintő Magyar Ifjúsági Robot Kupa Rescue kategóriáinak nemzeti minősítő versenye is egyben. A győztes csapatok kvalifikálhatják magukat a RoboCup Junior 2022 (Thaiföld) világbajnokságra, és az European RoboCup Junior 2022 (Portugália) Európa-bajnokságra. 

A junior korosztály tekintetében magas technológiai szintet képviselő verseny nagy jelentőségű a 10-19 éves diákok tehetséggondozása, valamint a hazai robotika közösség építése szempontjából is. A Rescue robotok fejlesztése a RoboCup Junior egyik világméretű kutatóprojektje. A robotok katasztrófa szimulációs helyzetekben autonóm módon mentenek áldozatokat. 

Az RCJ Rescue kategóriákban az elmúlt 9 évben a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata 4 világbajnoki, és 2 Európa-bajnoki dobogós helyezéssel képviselte Magyarországot. 

Letölthető fájlok

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akció december hónap folyamán

01.
DEC.

Szakma Sztár Verseny, OSZTV jelentkezési határidő

01.
DEC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE