TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Mihály-napi vásár a velencei Zöldliget Iskolában

2019. 10. 08. 10:40 | HÍREK

Szeptember 26-án már kora reggel nagy volt az izgalom: ki mit készített a Mihály-napi vásárra? A gyerekek kosarakat, dobozokat cipeltek  és szinte mindenki sejtelmesen mosolygott.

A sörpadok és asztalok megérkeztek (egy 2/a osztályos kislány szüleinek jóvoltából), az idő gyönyörű verőfényes, az 1/c osztályos lányok és fiúk felkészültek a táncra. Minden adott volt egy szuper délután eltöltésére a Zöld iskolarész udvarán!

A kicsik műsora után mindenki hatalmas izgalommal foglalta el a helyét és rakta ki a portékáit. Volt minden, ami szemnek és szájnak kedves lehet: nyakláncok, karkötők, repülőgépek, zokni baglyok, kulcstartók, muffinok, szörpök... És még mennyi minden! Felsorolni is lehetetlen… Üres kézzel senki nem ment haza, ez egészen biztos.

Köszönjük a szülők és pedagógusok támogató segítségét, mely lehetővé tette, hogy ez a nap élményekkel teli, vidám nap legyen!

Kutainé Somogyi Anikó

 

 

Szeptember 30-án igazi vásári forgatagba csöppenhetett, akinek délután 2 óra környékén az iskolába vezetett az útja…
A vásárt a 3/b osztályos lányok és fiúk vidám, jó hangulatú, kedves műsora nyitotta meg, majd ezt követően a diákok portékáikat kínáló árusokká változtak, akik várták a vásárlókat. Fizetőeszközként petákot „helyeztünk forgalomba”, de a leleményes gyerekek gyakran bonyolították az áruforgalmat cserével is.

A gyerekek és szülők kreativitása idén sem ismert határokat. A vásárban hozzájuthattunk az isteni házi süteményekhez, kézműves dekorációkhoz, egyedi műalkotásokhoz, varrott, szőtt, horgolt csodákhoz, illatos fürdőgolyócskákhoz, levendulapárnákhoz, de szebbnél szebb ékszereket is vásárolhattunk.

A hirtelen érkező zápor sem szegte senki kedvét, az iskola udvaráról minden árus pillanatok alatt ellepte az iskola auláját, ahol nem csak az érzés és a látvány emlékeztetett az igazi vásári hangulatra, hanem a vásári zsivaj is.

Köszönjük ennek a nagyszerű délutánnak a megszervezését, lebonyolítását, a szereplők felkészítését Maslonkáné Tengely Jolán kolléganőnknek! Nagyszerű délutánt tölthettünk el együtt.

 

Bálintné  Nagy-Kaszap Ditta

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Őszi érettségi időszak – egyéb tantárgyak

26.
OKT.

Hálaadás

26.
OKT.

Őszi szünet

26.
OKT.

Őszi nevelési értekezlet

26.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE