X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

MTM műhelyfoglalkozás Dr Steiner Józseffel a törökszentmiklósi Kölcsey Általános Iskolában

2021. 06. 09. 13:38 | HÍREK

MTM műhelyfoglalkozás

 

Mentális és érzelmi egészségünk - tehetséggondozó tevékenység a COVID-19 pandémia időszakában

 

Intézményünk 2018 óta Minősített Tehetséggondozó Műhely. A pandémia miatt megváltozott körülményekhez próbálunk a lehető legjobban alkalmazkodni, keressük az új lehetőségeket, a fejlődést minden téren. Feladataink minél színvonalasabb teljesítéséhez rendszeres továbbképzési alkalmakat biztosítunk pedagógusaink számára. Egy ilyen program keretében került sor a címben jelzett téma értelmezésére, feldolgozására.

A június 1-jén tartott műhelyfoglalkozáson először Varga Mária tehetségfejlesztő tanár, a tehetséggondozó munkaközösség vezetője tájékoztatta a kollégákat az aktuálisan működő műhelyekről, a járvány ellenére is megvalósult tevékenységekről, illetve a további tervekről, célkitűzésekről.

Gácsi Attila, az intézményfejlesztési munkacsoport tagjaként a fejlesztő értékelésről tartott előadást, melynek rendszeres alkalmazása a tehetséggondozás területén is igen motiváló, eredményes lehet a gyermekek komplex fejlesztése szempontjából.

Ebben a nehéz időszakban mindenkinek szüksége van feltöltődésre, lelki támogatásra,  regenerálódásra. Ezek megvalósításához adott gyakorlati tanácsokat Dr. Steiner József hitéleti igazgató, aki a test és a lélek megfelelő ápolásának fontosságát emelte ki. Valljuk, hogy kiegyensúlyozott és együttműködő pedagógusok tudnak vidám, tehetségüket kiteljesítő gyermekeket nevelni.

 

Szabó Zoltánné MTM programfelelős

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE