TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

NABOK - Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

2018. 12. 05. 11:20 | HÍREK

„November 23-án délután megálltunk egy rövid időre, hogy hálára hangolódjon a szívünk…” Hálaadó istentisztelet volt a kisújszállási NABOK – Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában.

 

Ebben az órában nem Black Friday akcióira vártunk, hanem Pintér Béla keresztyén énekes lelkünket megszólító és megérintő dalaira. Korábbi gyakorlatunktól eltérve nem gyűjtöttük össze, miért is vagyunk hálásak, hanem maga az iskolai istentisztelet irányította figyelmünket arra, hogy miért is lehetünk hálásak: Jézus Krisztus személyéért, aki Isten szeretetét hozza közel hozzánk.

Bögös Jenő hitéleti igazgatóhelyettes bevezető gondolatai után örömmel hallgattuk Béla lendületes, élettel teli dalait. Előadott néhány olyan dalt is, ami a diákok kérése volt, melyeket nagyon szeretnek hallgatni. Ilyen volt pl. Hazamegy a vándor, illetve az alkalom végén Az én Istenem című dal. Ezeket többen együtt énekelték az előadóval. A dalok között az énekes megosztott néhány részletet életéből, melyekben megtapasztalta Isten szeretetét és jelenlétét.

A dalok között Bögös Jenő iskolalelkész Dávid király életén keresztül világított rá, hogy akkor is lehetünk hálásak, amikor nagyon rossz életkörülményben vagyunk benne. Ennek a feltétele, hogy tudjuk Isten irántunk való szeretete örök és változhatatlan, melyet Jézus Krisztusban mutatott meg, és általa írta bele a történelmünkbe kitörölhetetlenül.

Istentiszteletünket a Kossuth-iskola 6. osztályos diákjai is meglátogatták, akik lelkesedéssel kapcsolódtak be két dal erejéig annak koreográfiájába is.

Bögös Jenő iskolalelkész, hitéleti-nevelési igazgatóhelyettes

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

A nándorfehérvári diadal emléknapja

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

01.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák, Pótbeiratkozás

15.
AUG.

Megküldeni a tantárgyfelosztást a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

18.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE