X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Négy iskolánk a nyertes pályázók között

2017. 05. 05. 09:02 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő négy iskola is támogatást nyert az Erasmus + elnevezésű programban, amely a „Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása” alcímet viseli. 

A budapesti VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola 30 tagú csoportja utazhat majd, a program neve: „A multikulturalitás megjelenése a különböző nemzetek gasztronómiájában”. A vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola 9 képviselője Finnországban gyakorolhat. A Budapesti Innovatív Gimnázium és Szakgimnázium nyertes projektjének címe: „BIG-es diákok tapasztalatszerzése a vendéglátás és az egészségügy területén Európában”. Tőlük 56 fő utazik. A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola ugyancsak 56 tanulója, illetve munkatársa kapott lehetőséget külföldi tapasztalatszerzésre, a program neve: „Triálisan vagy duálisan képezzük a jövő nemzedékét?” Remélhetően rövidesen választ találnak a kérdésre.   

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE