X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Nemzetközi sikereket ért el magyar bajnokunk

2015. 01. 29. 10:29 | HÍREK

10 ország 521 sportolójának részvételével rendezték meg a szlovákiai Galántán az International Judo Tournament Slovak Open elnevezésű viadalt.

 

A 26 indulót számláló U11-es korosztály 34 kilogrammos súlycsoportjában Nagy Milán a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4.a osztályos tanulója is tatamira lépett. Sikeres felkészülésének köszönhetően végig uralta a mezőnyt, majd négy győzelemmel jutott el a fináléig. A végső szikrázó csatát hozó döntőben nagy küzdelem után Nagy Milán bizonyult a legjobbnak, ezzel kivívva az I. helyezést!

 

Milán öt éve tagja a Debreceni Sportiskola Cselgáncs Szakosztályának. Versenyszezonban minden hétvégén rangos magyarországi és külföldi megmérettetéseken vesz részt, ahonnan mindig kiemelkedő (1., 2. hely) eredményekkel tér haza. A 2014 novemberében megrendezett diák „C” vagyis az U10-es, korosztályos országos dzsúdó bajnokságon Milán nyakába – négy ippon és egy pontozásos győzelem után – magyar bajnoki aranyérem kerülhetett. A 27 indulót számláló 33 kilogrammos súlycsoportban a dobogó legfelső fokáról fogadhatta a vetélytársak gratulációit. 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szalagavató - Sport11

16.
NOV.

Készülődés a cipősdoboz akcióra

16.
NOV.

Túra - természeti jelenségek gyakorlati megfigyelése

16.
NOV.

Őszi középszintű szóbeli érettségi vizsgák

18.
NOV.

Nyílt hét iskolában, tanműhelyben, tankertben

18.
NOV.

Szülői értekezletek

18.
NOV.

Európai mézes reggeli

18.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE